Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piatra Arsa xhjm99
tiki-taka Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ulmanu passt de bal in één keer door. Nicoliţă rent richting de bal. Alexa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicoliţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paling zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Danciu trapt de bal weg. Ulmanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Alexa de bal. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu probeert naar een medespeler te passen. Hoksa rent richting de bal. Hoksa schiet op doel. Danciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavantas verovert de bal door een tackle van achteren. Alavantas probeert naar een medespeler te passen. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ulmanu geeft een hoge lob. Daar is Nicoliţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoksa rent richting de bal. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Spitz geeft de bal voor. Inworp. Coporan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazăr rent richting de bal. Lazăr geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jerpelea speelt de bal door. Alavantas speelt de bal door. Daar is Costea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoksa rent richting de bal. Hoksa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - xhjm99 1:0

40e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Spitz onderschept slim de pass. Spitz geeft een lange en hoge pass. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu met een sublieme pass. Danciu speelt de bal door. Coporan met een sublieme pass. Ulmanu geeft de bal voor. Danciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paling met de inworp. Nicoliţă geeft een hoge lob. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 33%, xhjm99 67%.
Piatra Arsa - xhjm99 1:0

47e minuut.
Coporan passt de bal zonder na te denken. Sandu rent richting de bal. Costea probeert naar een medespeler te passen. Hoksa is nu in balbezit. Hoksa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lazăr heeft problemen om de bal te vangen. Alavantas geeft een hoge lob. Hoksa rent richting de bal. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - xhjm99 2:0

58e minuut.
Danciu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ulmanu geeft de bal voor. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoksa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandu met de inworp. Ulmanu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pistrui kopt de bal weg. Daar is Ulmanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerpelea met een sublieme pass. Hoksa rent richting de bal. Hoksa schiet op doel. Danciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Alexa geeft een hoge lob. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu met een sublieme pass. Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Alavantas is nu in balbezit. Alavantas probeert naar een medespeler te passen. Nicoliţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paling is nu in balbezit. Paling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 39%, xhjm99 61%.
Piatra Arsa - xhjm99 2:0