Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Stjepan Polje FC BARSA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Razman met de inworp. Hrkalivić rent richting de bal. Hrkalivić speelt de bal door. Razman is nu in balbezit. Razman geeft een lange en hoge pass. Vrankić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bežić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC BARSA 0:1

10e minuut.
Haziri heeft problemen om de bal te vangen. Bežić rent richting de bal. Bežić haalt uit met een fantastische trap. Sabljić probeert de bal aan de voet te houden. Vrankić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC BARSA 0:2

18e minuut.
Haziri passt de bal zonder na te denken. Ibrić rent richting de bal. Đukanović verovert de bal door een tackle van achteren. Đukanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vodolšek met een sublieme pass. Petović rent richting de bal. Petović passt de bal in één keer door. Haziri rent richting de bal. Haziri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Petović speelt de bal door. Haziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Šišić zijn tegenspeler op de grond. Šišić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lisak rent richting de bal. Lisak passt de bal met de wreef. Haziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Haziri haalt uit met een fantastische trap. Vlašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC BARSA 1:2

34e minuut.
Pećinac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muhović komt het veld opgelopen. Ovuka met een snelle inworp. Hrkalivić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 54%, FC BARSA 46%.
FK Stjepan Polje - FC BARSA 1:2

52e minuut.
Vodolšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodolšek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lisak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrkalivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalivić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC BARSA 1:3

60e minuut.
Daar is Vodolšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhović rent richting de bal. Haziri begaat een overtreding. Haziri krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jildiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maravić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bokun met de inworp. Petović geeft een lange en hoge pass. Đukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đukanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 55%, FC BARSA 45%.
FK Stjepan Polje - FC BARSA 1:3