Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mprts3e Belshina FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Rekun de bal. Rekun passt de bal zonder na te denken. Maliarovich is nu in balbezit. Tabaravets verovert de bal door een tackle van achteren. Tabaravets draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lagutka rent richting de bal. Lagutka met een sublieme pass. Mironszyk rent richting de bal. Hurba verovert de bal door een tackle van achteren. Hurba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Myalezhka rent richting de bal. Myalezhka speelt de bal door. Hurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Belshina FC 1:0

26e minuut.
Chabatarou kopt de bal weg. Hurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rekun krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hadzitski-tsvirko passt de bal zonder na te denken. Tabaravets is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piuko zal de hoekschop nemen. Tabaravets is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piuko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tabaravets kan de bal niet met de borst controleren. Papkou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabaravets is nu in balbezit. Tabaravets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mprts3e - Belshina FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 58%, Belshina FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mprts3e - Belshina FC 1:1

47e minuut.
Drako bereikt de bal nog maar net als eerste. Drako geeft een hoge lob. Zhylkevicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hadzitski-tsvirko rent richting de bal. Hadzitski-tsvirko haalt uit met een fantastische trap. Papkou bokst de bal weg.

73e minuut.
Drako speelt de bal door. Zhylkevicz is nu in balbezit. Tabaravets onderschept slim de pass. Tabaravets haalt uit met een fantastische trap. Papkou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mprts3e - Belshina FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mprts3e 55%, Belshina FC 45%.
mprts3e - Belshina FC 1:2