Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slei 44325
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pischykau heeft problemen om de bal te vangen. Marozau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymar maakt een afschuwelijke overtreding. Rymar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Marozau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marozau kan niet meer verder spelen. Zholudz` komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Ikanovich geeft de bal voor. Rafeianka is nu in balbezit. Rafeianka met een sublieme pass. Slabitski rent richting de bal. Slabitski haalt uit met een fantastische trap. Tamashenia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bahach is nu in balbezit. Zabreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabreika passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koushyk de bal. Koushyk haalt uit met een fantastische trap. Rabatkevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bahach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Slabitski de bal. Hapovich is nu in balbezit. Slabitski onderschept slim de pass. Slabitski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ziazeka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zholudz` is nu in balbezit. Zholudz` passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zabreika de bal. Zabreika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chapluk onderschept slim de pass. Chapluk met een sublieme pass. Pischykau rent richting de bal. Slabitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabitski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zabreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafeianka onderschept slim de pass. Rafeianka geeft een hoge lob. Slabitski is nu in balbezit. Slabitski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klungelig pakt Bahach de bal. Zabreika speelt de bal door. Labatsevich is nu in balbezit. Koushyk verovert de bal door een tackle van achteren. Koushyk schiet op doel. Rabatkevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
slei - 44325 1:0

44e minuut.
Slabitski rent richting de bal. Hapovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabitski verovert de bal door een tackle van achteren. Slabitski schiet op doel. Tamashenia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slei - 44325 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slei 40%, 44325 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
slei - 44325 1:1

48e minuut.
Koushyk rent richting de bal. Koushyk passt de bal met de wreef. Daar is Rafeianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabreika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rafeianka geeft een hoge lob. Prydarojny rent richting de bal. Padzeika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padzeika krijgt een gele kaart. Prydarojny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Bahach geeft de bal voor. Ikanovich is nu in balbezit. Ikanovich geeft een lange en hoge pass. Rafeianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafeianka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Koushyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabreika is nu in balbezit. Zabreika haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ziazeka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
slei - 44325 2:1

73e minuut.
Bahach rent richting de bal. Koushyk verovert de bal door een tackle van achteren. Zabreika rent richting de bal. Koushyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Koushyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slei 41%, 44325 59%.
slei - 44325 2:1