Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK BRAILA *** Cпартак Москва *
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 29.4
weak Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Dumitrache met een sublieme pass. Kędzia is nu in balbezit. Kędzia passt de bal met de wreef. Koszyc rent richting de bal. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Sürücü heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute is nu in balbezit. Sürücü onderschept slim de pass. Sürücü schiet op doel. Mardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei geeft een lange en hoge pass. Grigorescu kopt de bal weg. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dumitrache speelt de bal door. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei passt de bal zonder na te denken. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzia onderschept slim de pass. Kędzia passt de bal met de wreef. Sürücü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürücü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK BRAILA - *** Cпартак Москва * 0:1

44e minuut.
Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Sürücü is nu in balbezit. Sürücü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK BRAILA 63%, *** Cпартак Москва * 37%.
AEK BRAILA - *** Cпартак Москва * 0:1

54e minuut.
Dumitrache speelt de bal door. Sürücü bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Spitz zijn tegenspeler op de grond. Spitz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei begaat een overtreding. Koszyc raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koszyc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doroftei probeert de bal aan de voet te houden. Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cotenescu geeft de bal voor. Eminescu is nu in balbezit. Koszyc maakt een afschuwelijke overtreding. Koszyc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK BRAILA 68%, *** Cпартак Москва * 32%.
AEK BRAILA - *** Cпартак Москва * 0:1