Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANDREI FC 2015 Dacia Braila
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bădoiu is nu in balbezit. Ioan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioan probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş heeft problemen om de bal te vangen. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moga is nu in balbezit. Moga met een sublieme pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Beldeanu de bal. Bădoiu is nu in balbezit. Beldeanu begaat een overtreding. Beldeanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREI FC 2015 54%, Dacia Braila 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANDREI FC 2015 - Dacia Braila 0:0

47e minuut.
Moga met een sublieme pass. Beldeanu rent richting de bal. Eftimescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eftimescu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tararache verovert de bal door een tackle van achteren. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache begaat een overtreding. Buhănescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buhănescu kan niet meer verder spelen. Şoneriu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga geeft een lange en hoge pass. Petrescu rent richting de bal. Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREI FC 2015 - Dacia Braila 0:1

87e minuut.
Lăcătuş draait met de bal, schiet en ... Mirancea speelt de bal door. Şoneriu kopt de bal weg. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANDREI FC 2015 - Dacia Braila 0:2

89e minuut.
Daar is Năsosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu met een sublieme pass. Lăcătuş probeert de bal met de borst te controleren. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANDREI FC 2015 63%, Dacia Braila 37%.
ANDREI FC 2015 - Dacia Braila 0:2