Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Spiderman F.C. Midnight Panthers
N532L Tactiek Nightmare
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
50.1 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Porwaniecki met een snelle inworp. Loison rent richting de bal. Loison met een sublieme pass. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso schiet op doel. Sale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Midnight Panthers 0:1

13e minuut.
Porwaniecki speelt de bal door. Altunapa heeft problemen om de bal te vangen. Altunapa met een sublieme pass. Diamatos rent richting de bal. Diamatos haalt uit met een fantastische trap. Guberina bokst de bal weg.

29e minuut.
Mandilaras geeft de bal voor. Inworp. Porwaniecki met een snelle inworp. Alfonso rent richting de bal. Alfonso geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Alvertis is nu in balbezit. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki probeert naar een medespeler te passen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 53%, Midnight Panthers 47%.
Nova Spiderman F.C. - Midnight Panthers 0:1

49e minuut.
Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki passt de bal met de wreef. Mandilaras rent richting de bal. Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso draait met de bal, schiet en ... Sale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mandilaras onderschept slim de pass. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki geeft de bal voor. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco schiet op doel. Sale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Porwaniecki is nu in balbezit. Mandilaras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porwaniecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfonso met een snel genomen vrije trap. Polanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Sale bokst de bal weg.

80e minuut.
Diniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki geeft een hoge lob. Polanco rent richting de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Midnight Panthers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 61%, Midnight Panthers 39%.
Nova Spiderman F.C. - Midnight Panthers 0:2