Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAY SK Tepebağ FK
bbb Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
solid Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Placuszek haalt uit met een fantastische trap. Ülkealan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dikimciyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Placuszek is nu in balbezit. Placuszek draait met de bal, schiet en ... Ülkealan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Türünk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de la Peña de bal. de la Peña passt de bal zonder na te denken. Placuszek rent richting de bal. Placuszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gürgiç de bal onder controle te krijgen. Placuszek rent richting de bal. Placuszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
de la Peña met een sublieme pass. Klungelig pakt Çuhadar de bal. Placuszek is nu in balbezit. Placuszek haalt uit met een fantastische trap. Ülkealan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Tepebağ FK 1:0

42e minuut.
de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña met een sublieme pass. Placuszek rent richting de bal. Klungelig pakt Placuszek de bal. Placuszek haalt uit met een fantastische trap. Ülkealan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özakman probeert de bal met de borst te controleren. Ülkealan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAY SK 22%, Tepebağ FK 78%.
AKAY SK - Tepebağ FK 1:0

47e minuut.
Caccamo probeert de bal aan de voet te houden. Tapış is nu in balbezit. Vezér tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vezér krijgt een gele kaart.

50e minuut.
de la Peña is nu in balbezit. de la Peña probeert naar een medespeler te passen. Placuszek is nu in balbezit. Placuszek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Özakman de bal onder controle te krijgen. Ülkealan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Haček met een sublieme pass. Babiak rent richting de bal. Babiak probeert naar een medespeler te passen. Placuszek heeft problemen om de bal te vangen. Placuszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Haček rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çuhadar. Haček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Placuszek rent richting de bal. Placuszek draait met de bal, schiet en ... Ülkealan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Haček met een sublieme pass. Mirwa is nu in balbezit. Mirwa speelt de bal door. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Placuszek passt de bal met de wreef. Daar is de la Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türünk speelt de bal door. Placuszek is nu in balbezit. Placuszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tapanoğlu passt de bal zonder na te denken. Çuhadar rent richting de bal. Türünk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Türünk krijgt een gele kaart. Çuhadar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Mirwa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babiak de bal. Babiak passt de bal in één keer door. Placuszek rent richting de bal. Placuszek draait met de bal, schiet en ... Ülkealan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Babiak met een sublieme pass. de la Peña speelt de bal door. Placuszek rent richting de bal. Placuszek schiet op doel. Ülkealan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Tepebağ FK 2:0

89e minuut.
Tapanoğlu kopt de bal weg. Mirwa rent richting de bal. Mirwa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Placuszek de bal. Placuszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAY SK 22%, Tepebağ FK 78%.
AKAY SK - Tepebağ FK 2:0