Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soğucakspor Hck
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Kızılateş kopt de bal weg. Gökmen controleert de bal met de borst. Gökmen geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kızılateş neemt de hoekschop. Türkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cankurtaran rent richting de bal. Bıçakçıoğlu rent richting de bal. Cankurtaran onderschept slim de pass. Cankurtaran schiet op doel. Na een snelle pass probeert Türktöre de bal onder controle te krijgen. Türkan bokst de bal weg.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kargılı de bal onder controle te krijgen. Öndertürk rent richting de bal. Keskin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keskin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tez passt de bal in één keer door. Yunusoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła haalt uit met een fantastische trap. Valibey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 1:0

23e minuut.
Tez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła is nu in balbezit. Tez is nu in balbezit. Tez schiet op doel. Valibey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 2:0

24e minuut.
Keskin rent richting de bal. Keskin met een sublieme pass. Tez is nu in balbezit. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szmateła passt de bal zonder na te denken. Yazgan is nu in balbezit. Yazgan probeert naar een medespeler te passen. Tez is nu in balbezit. Tez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Öndertürk speelt de bal door. Szmateła is nu in balbezit. Türksoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmateła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzakatan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Uzakatan is nu in balbezit. Uzakatan probeert naar een medespeler te passen. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła onderschept slim de pass. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soğucakspor 34%, Hck 66%.
soğucakspor - Hck 3:0

47e minuut.
Tez rent richting de bal. Öndertürk met een sublieme pass. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 4:0

50e minuut.
Türktöre speelt de bal door. Klungelig pakt Bıçakçıoğlu de bal. Ölmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmez draait met de bal, schiet en ... Türktöre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yazgan met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Türksoy de bal onder controle te krijgen. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła haalt uit met een fantastische trap. Valibey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 5:0

53e minuut.
Kargılı rent richting de bal. Kargılı passt de bal met de wreef. Tez rent richting de bal. Klungelig pakt Szmateła de bal. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 6:0

57e minuut.
Bıçakçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kargılı met een sublieme pass. Daar is Kibarses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 7:0

61e minuut.
Szmateła heeft problemen om de bal te vangen. Szmateła speelt de bal door. Tez rent richting de bal. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 8:0

72e minuut.
Alaşahin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şener komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Keskin is nu in balbezit. Öndertürk onderschept slim de pass. Gülaçar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Öndertürk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Öndertürk kan niet meer verder spelen. Yetişen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kargılı is nu in balbezit. Gülaçar is nu in balbezit. Tez onderschept slim de pass. Tez draait met de bal, schiet en ... Türksoy probeert de bal aan de voet te houden. Valibey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cankurtaran rent richting de bal. Uzakatan rent richting de bal. Cankurtaran verovert de bal door een tackle van achteren. Keskin is nu in balbezit. Keskin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bıçakçıoğlu is nu in balbezit. Bıçakçıoğlu geeft de bal voor. Türksoy rent richting de bal. Szmateła verovert de bal door een tackle van achteren. Szmateła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Hck 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soğucakspor 35%, Hck 65%.
soğucakspor - Hck 9:0

Hck