Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonder Y&E
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop passt de bal zonder na te denken. Ozansoy rent richting de bal. Canay verovert de bal door een tackle van achteren. Canay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Apansız is nu in balbezit. Acemşah is nu in balbezit. Acemşah passt de bal zonder na te denken. Hınzır is nu in balbezit. Hınzır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alaslan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yurdakul komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yurdakul zijn tegenspeler op de grond. Apansız is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apansız zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Canay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hınzır rent richting de bal. Hınzır draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Acemşah controleert de bal met de borst. Oğuzeli rent richting de bal. Oğuzeli met een sublieme pass. Yurdakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdakul haalt uit met een fantastische trap. Çölaşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonder - Y&E 1:0

29e minuut.
Acemşah geeft een hoge lob. Koçyiğit rent richting de bal. Canay onderschept slim de pass. Hınzır rent richting de bal. Hınzır draait met de bal, schiet en ... Dönmezer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kalkıt verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkıt speelt de bal door. Hınzır is nu in balbezit. Canay is nu in balbezit. Canay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonder 55%, Y&E 45%.
Yonder - Y&E 1:0

57e minuut.
Erdemsoy probeert naar een medespeler te passen. Yurdakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdakul passt de bal zonder na te denken. Oğuzeli rent richting de bal. Oğuzeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonder - Y&E 2:0

86e minuut.
Hınzır passt de bal met de wreef. Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz geeft een hoge lob. Zambak rent richting de bal. Zambak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonder 41%, Y&E 59%.
Yonder - Y&E 2:0
Y&E