Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resurgence AttackEnemy
Customed Tactiek my-442
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 26.9
good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
bin Sulog bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sulog geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chmielewski de bal. Bracchitta is nu in balbezit. Bracchitta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Turino rent richting de bal. Turino geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Ashaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somfai is nu in balbezit. Somfai schiet op doel. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Koçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçoğlu passt de bal zonder na te denken. Turino bereikt de bal nog maar net als eerste. Turino schiet op doel. Samuel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - AttackEnemy 1:0

20e minuut.
Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner is nu in balbezit. Lechner met een sublieme pass. Somfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somfai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Omar kan de bal niet met de borst controleren. Turino speelt de bal door. Somfai heeft problemen om de bal te vangen. Somfai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - AttackEnemy 2:0

29e minuut.
bin Che Abdullah speelt de bal door. Bracchitta geeft een lange en hoge pass. Turino rent richting de bal. Turino geeft een lange en hoge pass. Somfai springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bracchitta verovert de bal door een tackle van achteren. Turino is nu in balbezit. Turino geeft een hoge lob. Somfai is nu in balbezit. Somfai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - AttackEnemy 3:0

36e minuut.
Basałaj kopt de bal weg. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft de bal voor. Turino bereikt de bal nog maar net als eerste. Turino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
bin Mohd Noor passt de bal zonder na te denken. bin Nik speelt de bal door. Klungelig pakt bin Sulog de bal. Somfai is nu in balbezit. Somfai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Samuel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turino bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - AttackEnemy 4:0

42e minuut.
Bracchitta kopt de bal weg. Turino is nu in balbezit. bin Sulog is nu in balbezit. Turino verovert de bal door een tackle van achteren. Turino geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - AttackEnemy 5:0

44e minuut.
Inworp. Lechner met de inworp. Koçoğlu is nu in balbezit. Koçoğlu geeft de bal voor. Turino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resurgence 23%, AttackEnemy 77%.
Resurgence - AttackEnemy 5:0

46e minuut.
Koçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner probeert naar een medespeler te passen. Somfai rent richting de bal. Somfai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Samuel trapt de bal weg. Koçoğlu rent richting de bal. Koçoğlu speelt de bal door. Somfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somfai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is bin Soh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracchitta is nu in balbezit. Bracchitta probeert naar een medespeler te passen. Lechner rent richting de bal. Lechner passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
bin Mohd Noor geeft een hoge lob. bin Che Abdullah probeert de bal aan de voet te houden. bin Che Abdullah geeft een lange en hoge pass. Somfai kan de bal niet met de borst controleren. Somfai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Koçoğlu geeft de bal voor. bin Nik kopt de bal weg. Omar rent richting de bal. Turino bereikt de bal nog maar net als eerste. Turino draait met de bal, schiet en ... Samuel bokst de bal weg.

66e minuut.
bin Nik geeft een hoge lob. Zainizam rent richting de bal. Koçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Somfai de bal. Somfai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
bin Ashaari trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechner met de inworp. Koçoğlu rent richting de bal. Koçoğlu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zainizam is nu in balbezit. bin Che Abdullah onderschept slim de pass. bin Che Abdullah met een sublieme pass. Turino rent richting de bal. Turino schiet op doel. Samuel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - AttackEnemy 6:0

84e minuut.
Jamaluddin onderschept slim de pass. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski passt de bal zonder na te denken. Bracchitta rent richting de bal. Bracchitta geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - AttackEnemy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resurgence 19%, AttackEnemy 81%.
Resurgence - AttackEnemy 7:0