Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werewolfs Omoshirori Hi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ezoe passt de bal zonder na te denken. Kataoka probeert naar een medespeler te passen. Tanoue kopt de bal weg. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ezoe passt de bal zonder na te denken. Kobayashi is nu in balbezit. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi onderschept slim de pass. Kobayashi schiet op doel. Kataoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Teshima passt de bal met de wreef. Kurokawa rent richting de bal. Tanoue geeft een lange en hoge pass. Kobayashi heeft problemen om de bal te vangen. Kobayashi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Okina is nu in balbezit. Teshima verovert de bal door een tackle van achteren. Teshima probeert naar een medespeler te passen. Ezoe rent richting de bal. Ezoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kurokawa rent richting de bal. Kidera geeft de bal voor. Akimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono bereikt de bal nog maar net als eerste. Ono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Gonda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezoe speelt de bal door. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 72%, Omoshirori Hi 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Werewolfs - Omoshirori Hi 0:0

48e minuut.
Ezoe is nu in balbezit. Ezoe passt de bal zonder na te denken. Toryiama rent richting de bal. Kakimoto onderschept slim de pass. Kakimoto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ezoe is nu in balbezit. Ezoe speelt de bal door. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi draait met de bal, schiet en ... Kina probeert de bal aan de voet te houden. Kataoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gonda geeft de bal voor. Teshima is nu in balbezit. Nakagawa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nakagawa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nakagawa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Teshima is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teshima komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 60%, Omoshirori Hi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Werewolfs - Omoshirori Hi 0:0