Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the gredion GAYY
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ohashi kopt de bal weg. Shiral bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiral speelt de bal door. Kitazawa is nu in balbezit. Kitazawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sugawara rent richting de bal. Sugawara geeft een hoge lob. Kitazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitazawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ohta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oguro is nu in balbezit. Ohashi verovert de bal door een tackle van achteren. Ohashi geeft een lange en hoge pass. Kitazawa rent richting de bal. Kitazawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gredion 47%, GAYY 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
the gredion - GAYY 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Ohta de bal. Miyamoto is nu in balbezit. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro onderschept slim de pass. Oguro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Funatani is nu in balbezit. Ando rent richting de bal. Ando geeft een lange en hoge pass. Shiral is nu in balbezit. Shiral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Konno trapt de bal weg van het doel. Ohashi kopt de bal weg. Kitazawa heeft problemen om de bal te vangen. Ohta rent richting de bal. Ohta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chiyotanda met een harde bal richting middenveld. Ohashi kopt de bal weg. Ohta heeft problemen om de bal te vangen. Kitazawa rent richting de bal. Kitazawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oguro passt de bal met de wreef. Nishitami bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitami passt de bal met de wreef. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto schiet op doel. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
the gredion - GAYY 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the gredion 60%, GAYY 40%.
the gredion - GAYY 0:1