Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan 1899 Samolet Sarafovo FC
2 Tactiek kongdonk
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
23 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 43.7
outstanding Schieten good
adequate Passen solid
solid Verdedigen average


4e minuut.
Marinov geeft een lange en hoge pass. Marin kopt de bal weg. Churov rent richting de bal. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zanev probeert naar een medespeler te passen. Zarov rent richting de bal. Stalev maakt een afschuwelijke overtreding. Zarov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zarov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Shipkov passt de bal in één keer door. Churov rent richting de bal. Bilchev begaat een overtreding. Bilchev krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vasilev rent richting de bal. Vasilev geeft een hoge lob. Zarov rent richting de bal. Zarov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rakarov de bal onder controle te krijgen. Rakarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 1:0

16e minuut.
Zanev is nu in balbezit. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev probeert naar een medespeler te passen. Zarov rent richting de bal. Zarov haalt uit met een fantastische trap. Rakarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vasilev de bal. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 2:0

18e minuut.
Churov geeft een lange en hoge pass. Kabulov rent richting de bal. Knez begaat een overtreding. Knez krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Churov onderschept slim de pass. Churov geeft een hoge lob. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov draait met de bal, schiet en ... Rakarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 3:0

20e minuut.
Marin met een sublieme pass. Zarov rent richting de bal. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ... Rakarov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 4:0

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Shipkov stond buitenspel. Zárate neemt vlug de vrije trap. Zanev kopt de bal weg. Zarov is nu in balbezit. Zarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zarov passt de bal in één keer door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev geeft de bal voor. Vasilev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 5:0

28e minuut.
Zárate speelt de bal door. Dzhevizov probeert naar een medespeler te passen. Zarov is nu in balbezit. Zarov draait met de bal, schiet en ... Rakarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 6:0

32e minuut.
Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Khalef onderschept slim de pass. Khalef geeft een lange en hoge pass. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zarov is nu in balbezit. Zarov haalt uit met een fantastische trap. Rakarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Zanev passt de bal met de wreef. Vasilev rent richting de bal. Vasilev speelt de bal door. Zarov is nu in balbezit. Zarov draait met de bal, schiet en ... Rakarov bokst de bal weg.

38e minuut.
Vasilev onderschept slim de pass. Dzhevizov rent richting de bal. Dzhevizov passt de bal zonder na te denken. Zarov rent richting de bal. Zarov haalt uit met een fantastische trap. Rakarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kirilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Rakarov trapt de bal weg. Khalef bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Churov geeft de bal voor. Zarov kopt de bal weg. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 49%, Samolet Sarafovo FC 51%.
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 7:0

49e minuut.
Baudry geeft de bal voor. Inworp. Rusinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kirilov rent richting de bal. Kirilov geeft een lange en hoge pass. Knez kopt de bal weg. Zarov probeert de bal met de borst te controleren. Zarov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zarov is nu in balbezit. Zarov met een sublieme pass. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev draait met de bal, schiet en ... Rakarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 8:0

57e minuut.
Khalef geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft een lange en hoge pass. Zarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Churov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusinov. Churov raakt geblesseerd tijdens het duel. Churov met een snel genomen vrije trap. Zarov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 9:0

61e minuut.
Zarov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zdravkov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zarov is nu in balbezit. Zarov passt de bal in één keer door. Zdravkov rent richting de bal. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 10:0

69e minuut.
Rakarov met een harde bal richting middenveld. Rusinov kopt de bal weg. Khalef heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Marinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rusinov met de inworp. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev geeft de bal voor. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 10:1

71e minuut.
Zapryanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khalef rent richting de bal. Khalef geeft de bal voor. Zarov is nu in balbezit. Zarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 11:1

79e minuut.
Churov verovert de bal door een tackle van achteren. Churov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rakarov de bal. Zdravkov is nu in balbezit. Zdravkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zaicev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov rent richting de bal. Zárate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárate krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zdravkov speelt de bal door. Zarov is nu in balbezit. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 1899 44%, Samolet Sarafovo FC 56%.
AC Milan 1899 - Samolet Sarafovo FC 11:1