Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real kozan Tsubasa FK
cemx Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 16.9
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Adıtemiz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzechowiak met de inworp. MacIlrevie rent richting de bal. MacIlrevie schiet op doel. Otağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 1:0

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Otağ niet meer kan verder spelen. Erşahin komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski geeft een hoge lob. Baloğlu heeft problemen om de bal te vangen. MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlrevie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Turpçu controleert de bal met de borst. MacIlrevie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlrevie passt de bal zonder na te denken. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 2:0

24e minuut.
Barbosa probeert naar een medespeler te passen. MacIlrevie is nu in balbezit. Demirsoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacIlrevie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. MacIlrevie kan niet meer verder spelen. Małysz komt het veld opgelopen. Barbosa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 3:0

38e minuut.
Słowikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Słowikowski met een sublieme pass. Małysz is nu in balbezit. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Erşahin bokst de bal weg.

41e minuut.
Riihiluoma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çayan is nu in balbezit. Riihiluoma onderschept slim de pass. Małysz rent richting de bal. Małysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Małysz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garçon komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Riihiluoma met een sublieme pass. Turpçu probeert de bal met de borst te controleren. Grzechowiak met een sublieme pass. Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garçon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Garçon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloğlu rent richting de bal. Riihiluoma met een sublieme pass. Garçon is nu in balbezit. Garçon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 14%, Tsubasa FK 86%.
real kozan - Tsubasa FK 3:0

47e minuut.
Erşahin trapt de bal weg. Riihiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli is nu in balbezit. Riihiluoma onderschept slim de pass. Riihiluoma geeft de bal voor. Erşahin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Turpçu is nu in balbezit. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak geeft de bal voor. Garçon heeft problemen om de bal te vangen. Garçon schiet op doel. Erşahin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 4:0

59e minuut.
Bülbül speelt de bal door. Çayan heeft problemen om de bal te vangen. Riihiluoma speelt de bal door. Garçon rent richting de bal. Garçon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 5:0

61e minuut.
Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay probeert naar een medespeler te passen. Demirsoy rent richting de bal. Garçon onderschept slim de pass. Garçon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Riihiluoma verovert de bal door een tackle van achteren. Riihiluoma passt de bal zonder na te denken. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Erşahin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 6:0

63e minuut.
Demirsoy is nu in balbezit. Garçon onderschept slim de pass. Garçon passt de bal in één keer door. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Baloğlu trapt de bal weg van het doel. Słowikowski kopt de bal weg. Garçon is nu in balbezit. Garçon schiet op doel. Erşahin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 7:0

68e minuut.
Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski geeft een hoge lob. Riihiluoma probeert naar een medespeler te passen. Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Çayan heeft problemen om de bal te vangen. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski speelt de bal door. Garçon is nu in balbezit. Garçon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski geeft een lange en hoge pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real kozan - Tsubasa FK 8:0

78e minuut.
Bülbül geeft een hoge lob. Inworp. Uras met de inworp. Tutar rent richting de bal. Tutar haalt uit met een fantastische trap. Fizedean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scarioni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real kozan 18%, Tsubasa FK 82%.
real kozan - Tsubasa FK 8:0