Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartepe Toprak FK SAPANCASPOR
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Qafarsoy rent richting de bal. Elçinbek verovert de bal door een tackle van achteren. Elçinbek passt de bal met de wreef. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Dede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hermann geeft een lange en hoge pass. Saarenmaa controleert de bal met de borst. Nas met een sublieme pass. Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - SAPANCASPOR 1:0

30e minuut.
Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi geeft een hoge lob. Daar is Skrzypiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qayıbov geeft een lange en hoge pass. Batıkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Czymech probeert naar een medespeler te passen. Saarenmaa rent richting de bal. Saarenmaa passt de bal met de wreef. Briosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartepe Toprak FK - SAPANCASPOR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 39%, SAPANCASPOR 61%.
Kartepe Toprak FK - SAPANCASPOR 2:0

51e minuut.
Haspolatlı met een sublieme pass. Dede bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec begaat een overtreding. Skrzypiec krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Törker trapt de bal weg van het doel. Diarra is nu in balbezit. Diarra passt de bal zonder na te denken. Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmaa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Batıkan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartepe Toprak FK 35%, SAPANCASPOR 65%.
Kartepe Toprak FK - SAPANCASPOR 2:0