Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misin Fc ensar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari onderschept slim de pass. Demjaha onderschept slim de pass. Demjaha schiet op doel. Josipi probeert de bal aan de voet te houden. Vokrri bokst de bal weg.

15e minuut.
Bejdaj is nu in balbezit. Bejdaj geeft een hoge lob. Josipi kopt de bal weg. Demjaha heeft problemen om de bal te vangen. Demjaha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Demjaha rent richting de bal. Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapunxhiu maakt een afschuwelijke overtreding. Sapunxhiu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Luzhaj de bal. Kelani rent richting de bal. Kelani passt de bal in één keer door. Zotaj rent richting de bal. Zotaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misin Fc - ensar 0:1

40e minuut.
Bajraktari verovert de bal door een tackle van achteren. Papuçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sapunxhiu rent richting de bal. Papuçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Papuçiu schiet op doel. Vokrri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misin Fc 29%, ensar 71%.
Misin Fc - ensar 0:1

60e minuut.
Luzhaj rent richting de bal. Luzhaj passt de bal zonder na te denken. Pashallari is nu in balbezit. Zotaj verovert de bal door een tackle van achteren. Zotaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sapunxhiu speelt de bal door. Kelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelani met een sublieme pass. Zotaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misin Fc - ensar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misin Fc 18%, ensar 82%.
Misin Fc - ensar 0:2