Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Abovyan vahag
10ատ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Rogacz kopt de bal weg. Daar is Bizarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri verovert de bal door een tackle van achteren. Bizarri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ulacia is nu in balbezit. Montero probeert naar een medespeler te passen. Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Rogacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogacz geeft een lange en hoge pass. Martirosyan is nu in balbezit. Bizarri onderschept slim de pass. Bizarri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Shageldyan kopt de bal weg. Ulacia kan de bal niet met de borst controleren. Ulacia geeft een hoge lob. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - vahag 1:0

18e minuut.
Tabanyan is nu in balbezit. Konovalov verovert de bal door een tackle van achteren. Konovalov geeft een hoge lob. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri schiet op doel. Ambartsumyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Ambartsumyan trapt de bal weg. Rogacz kopt de bal weg. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - vahag 2:0

24e minuut.
Rogacz speelt de bal door. Daar is Shageldyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogacz speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Khchoyan heeft problemen om de bal te vangen. Montero geeft een lange en hoge pass. Nazaryan kopt de bal weg. Isahakyan heeft problemen om de bal te vangen. Rogacz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rogacz met een sublieme pass. Bizarri is nu in balbezit. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz draait met de bal, schiet en ... Ambartsumyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Konovalov kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Bizarri is nu in balbezit. Bizarri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - vahag 3:0

32e minuut.
Klungelig pakt Rogacz de bal. Rogacz geeft een lange en hoge pass. Bizarri is nu in balbezit. Ulacia is nu in balbezit. Ulacia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Ambartsumyan trapt de bal weg van het doel. Rogacz rent richting de bal. Rogacz geeft de bal voor. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ulacia met de inworp. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal met de wreef. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri haalt uit met een fantastische trap. Ambartsumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hovsepyan rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero geeft een hoge lob. Bizarri heeft problemen om de bal te vangen. Bizarri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Montero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabanyan. Montero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nazaryan de bal. Bizarri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 18%, vahag 82%.
City Abovyan - vahag 3:0

46e minuut.
Kroyan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero probeert naar een medespeler te passen. Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - vahag 4:0

54e minuut.
Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan geeft een lange en hoge pass. Philiposyan kopt de bal weg. Shageldyan probeert de bal aan de voet te houden. Rogacz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Kälber komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ärtz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bizarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizarri draait met de bal, schiet en ... Kälber heeft problemen om de bal te vangen. Kälber schiet op doel. Ambartsumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Tabanyan rent richting de bal. Ärtz onderschept slim de pass. Ärtz speelt de bal door. Kälber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rogacz neemt de hoekschop. Konovalov kopt de bal weg. Ärtz heeft problemen om de bal te vangen. Ärtz passt de bal met de wreef. Daar is Bizarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - vahag 5:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Der Malkhasyan met een snelle inworp. Rogacz geeft een hoge lob. Bizarri rent richting de bal. Bizarri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros geeft de bal voor. Kälber is nu in balbezit. Kälber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bizarri rent richting de bal. Bizarri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Shageldyan is nu in balbezit. Ärtz onderschept slim de pass. Ärtz speelt de bal door. Bizarri rent richting de bal. Bizarri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Ambartsumyan trapt de bal weg van het doel. Konovalov kopt de bal weg. Ärtz speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - vahag 6:0

88e minuut.
Kälber is nu in balbezit. Kälber geeft een hoge lob. Konovalov geeft een lange en hoge pass. Bizarri rent richting de bal. Bizarri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rogacz kopt de bal weg. Daar is Ärtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabanyan is nu in balbezit. Ärtz onderschept slim de pass. Ärtz passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ambartsumyan niet meer kan verder spelen. Poghosyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 16%, vahag 84%.
City Abovyan - vahag 6:0