Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EREVAN (Երևան) Pyuniq
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gevorkyan rent richting de bal. Kakussyan rent richting de bal. Gevorkyan met een sublieme pass. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Peretsyan kopt de bal weg. Meloyan heeft problemen om de bal te vangen. Sarkisov rent richting de bal. Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aivazyan met een snelle inworp. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorkyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Duzyan geeft de bal voor. Inworp. Meloyan met de inworp. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan geeft een lange en hoge pass. Bareghamyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Meloyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan probeert naar een medespeler te passen. Zavenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloyan onderschept slim de pass. Meloyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gevorkyan rent richting de bal. Gevorkyan passt de bal met de wreef. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan haalt uit met een fantastische trap. Mahtesyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EREVAN (Երևան) 48%, Pyuniq 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC EREVAN (Երևան) - Pyuniq 0:0

49e minuut.
Khalatyan is nu in balbezit. Avagyan is nu in balbezit. Gevorkyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kakussyan passt de bal met de wreef. Meloyan probeert naar een medespeler te passen. Berberyan heeft problemen om de bal te vangen. Nshanyan is nu in balbezit. Nshanyan schiet op doel. Bareghamyan bokst de bal weg.

70e minuut.
Kakussyan is nu in balbezit. Kakussyan met een sublieme pass. Nshanyan is nu in balbezit. Gevorkyan rent richting de bal. Gevorkyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aivazyan met een snelle inworp. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan geeft een lange en hoge pass. Hayrapetyan is nu in balbezit. Hayrapetyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EREVAN (Երևան) - Pyuniq 1:0

79e minuut.
Meloyan rent richting de bal. Meloyan passt de bal zonder na te denken. Mahtesyan probeert de bal aan de voet te houden. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kakussyan passt de bal in één keer door. Hayrapetyan geeft de bal voor. Avagyan probeert de bal aan de voet te houden. Nshanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nshanyan schiet op doel. Bareghamyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EREVAN (Երևան) 30%, Pyuniq 70%.
FC EREVAN (Երևան) - Pyuniq 1:0