Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYUNIK F.C.Barselona
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen average


14e minuut.
Kharatyan is nu in balbezit. Levonyan onderschept slim de pass. Peretsyan begaat een overtreding. Levonyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Levonyan kan niet meer verder spelen. Aghassyan komt het veld opgelopen. Beglaryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK - F.C.Barselona 1:0

21e minuut.
Kirakosyan passt de bal met de wreef. Egheyan speelt de bal door. Haroyan is nu in balbezit. Beglaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Beglaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PYUNIK - F.C.Barselona 1:1

23e minuut.
Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan is nu in balbezit. Aivazyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Aivazyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aivazyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Haroyan geeft een lange en hoge pass. Kirakosyan probeert naar een medespeler te passen. Aznavouryan heeft problemen om de bal te vangen. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beglaryan draait met de bal, schiet en ... Terryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK - F.C.Barselona 1:2

29e minuut.
Beglaryan rent richting de bal. Kocharyan onderschept slim de pass. Haroyan rent richting de bal. Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vardanyan probeert naar een medespeler te passen. Adamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan maakt een afschuwelijke overtreding. Mouradyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Adamyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Adamyan kan niet meer verder spelen. Avagyan komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Vardanyan onderschept slim de pass. Vardanyan passt de bal in één keer door. Avagyan rent richting de bal. Avagyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PYUNIK - F.C.Barselona 2:2

44e minuut.
Gabrielyan trapt de bal weg van het doel. Kharatyan is nu in balbezit. Beglaryan geeft de bal voor. Avagyan is nu in balbezit. Avagyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK 46%, F.C.Barselona 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PYUNIK - F.C.Barselona 2:2

54e minuut.
Gabrielyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kocharyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan onderschept slim de pass. Kocharyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK - F.C.Barselona 2:3

60e minuut.
Haroyan is nu in balbezit. Beglaryan is nu in balbezit. Beglaryan passt de bal zonder na te denken. Avagyan rent richting de bal. Avagyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Haroyan geeft de bal voor. Kirakosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirakosyan passt de bal zonder na te denken. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK - F.C.Barselona 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK 63%, F.C.Barselona 37%.
PYUNIK - F.C.Barselona 2:4