Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
norayr shirak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tsolakyan kan de bal niet met de borst controleren. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tsolakyan zijn tegenspeler op de grond. Tsolakyan krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Nikosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan begaat een overtreding. Soukiassyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikosyan komt bij de bal en schiet. Tovmassyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Soukiassyan de bal. Soukiassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
norayr - shirak 1:0

27e minuut.
Papikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan met een sublieme pass. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan schiet op doel. Tsarukyan bokst de bal weg. Onoyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
norayr - shirak 1:1

36e minuut.
Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchvankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchvankyan passt de bal in één keer door. Soukiassyan rent richting de bal. Soukiassyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 37%, shirak 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
norayr - shirak 1:1

48e minuut.
Papikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papikyan geeft een lange en hoge pass. Aznavouryan probeert de bal aan de voet te houden. Onoyan is nu in balbezit. Onoyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Papikyan met een sublieme pass. Hovivyan probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arzumanyan. Arzumanyan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bekyan onderschept slim de pass. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan passt de bal in één keer door. Onoyan rent richting de bal. Onoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hovivyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soukiassyan de bal. Nikosyan is nu in balbezit. Soukiassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukiassyan schiet op doel. Tovmassyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: norayr 54%, shirak 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
norayr - shirak 1:1