Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tegucigalpa the marijuana smoke
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Borjas onderschept slim de pass. Borjas geeft een lange en hoge pass. Puerto rent richting de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Granados trapt de bal weg van het doel. Bu rent richting de bal. Chavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Granados bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tegucigalpa - the marijuana smoke 1:0

9e minuut.
Coito passt de bal in één keer door. Arrázola is nu in balbezit. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola verovert de bal door een tackle van achteren. Arrázola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Arita de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fonseca raakt geblesseerd tijdens het duel. Coito legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

33e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Torres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fonseca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coito kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tegucigalpa - the marijuana smoke 1:1

39e minuut.
Vides is nu in balbezit. Vides speelt de bal door. Arrázola is nu in balbezit. Arrázola schiet op doel. Mencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tegucigalpa - the marijuana smoke 1:2

41e minuut.
Coito geeft een lange en hoge pass. Chavarria probeert de bal met de borst te controleren. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola haalt uit met een fantastische trap. Jovel heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tegucigalpa 46%, the marijuana smoke 54%.
tegucigalpa - the marijuana smoke 1:2

47e minuut.
Bu probeert naar een medespeler te passen. Vides heeft problemen om de bal te vangen. Vides met een sublieme pass. Coito bereikt de bal nog maar net als eerste. Coito geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Serrano met de inworp. Borjas rent richting de bal. Met opzet legt Zamora zijn tegenspeler op de grond. Zamora krijgt een gele kaart. Borjas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serrano met een snel genomen vrije trap. Arrázola rent richting de bal. Arrázola haalt uit met een fantastische trap. D´costa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tegucigalpa - the marijuana smoke 1:3

51e minuut.
Inworp. Bu met de inworp. Vides rent richting de bal. Vides geeft een hoge lob. Arrázola springt en kopt de bal. Paal!

57e minuut.
Bu speelt de bal door. Vides rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamus. Vides is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vides zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tegucigalpa - the marijuana smoke 1:4

64e minuut.
Serrano geeft de bal voor. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides geeft een lange en hoge pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Arita geeft een lange en hoge pass. Zepeda rent richting de bal. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Puerto rent richting de bal. Puerto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tegucigalpa - the marijuana smoke 2:4

73e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Aguilar rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Torres speelt de bal door. Bu rent richting de bal. Bu met een sublieme pass. Arrázola rent richting de bal. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tegucigalpa - the marijuana smoke 2:5

80e minuut.
Serrano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zepeda met de inworp. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tegucigalpa 54%, the marijuana smoke 46%.
tegucigalpa - the marijuana smoke 2:5