Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc chisinau FC Sapa
Normal Tactiek Hai la sapa
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 24
poor Schieten average
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


9e minuut.
González Güiza is nu in balbezit. Chedîc verovert de bal door een tackle van achteren. Sirmen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chedîc raakt geblesseerd tijdens het duel. Chedîc legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - FC Sapa 1:0

23e minuut.
Vitár kopt de bal weg. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga passt de bal met de wreef. Abacık is nu in balbezit. Abacık haalt uit met een fantastische trap. Oniţă bokst de bal weg.

27e minuut.
Camilo is nu in balbezit. Viziru onderschept slim de pass. Viziru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chedîc de bal. Chedîc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Azim speelt de bal door. Viziru is nu in balbezit. Viziru met een sublieme pass. Dornean rent richting de bal. Dornean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 45%, FC Sapa 55%.
fc chisinau - FC Sapa 1:0

56e minuut.
Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim geeft een hoge lob. Sirmen rent richting de bal. Malaman verovert de bal door een tackle van achteren. Malaman passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wettberg probeert naar een medespeler te passen. Solovei geeft een lange en hoge pass. Daar is Dornean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc chisinau - FC Sapa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc chisinau 41%, FC Sapa 59%.
fc chisinau - FC Sapa 2:0