Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mokaعلي8 liepajas metalurgs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Lucs verovert de bal door een tackle van achteren. Lucs probeert naar een medespeler te passen. Ziediņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederiks is nu in balbezit. Cederiks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sudrabkalns is nu in balbezit. Sudrabkalns passt de bal in één keer door. Iesmiņš met een sublieme pass. Tītars rent richting de bal. Tītars draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Neiburgs probeert naar een medespeler te passen. Mazulis rent richting de bal. Andžāns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andžāns krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Sudrabkalns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tītars bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītars haalt uit met een fantastische trap. Metējs is nu in balbezit. Metējs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mokaعلي8 53%, liepajas metalurgs 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mokaعلي8 - liepajas metalurgs 0:0

56e minuut.
Lucs is nu in balbezit. Lucs geeft een hoge lob. Akmens heeft problemen om de bal te vangen. Lāriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lāriņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ziediņš speelt de bal door. Krāpnieks is nu in balbezit. Krāpnieks speelt de bal door. Cederiks is nu in balbezit. Cederiks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Upmalis met een sublieme pass. Čipsts kopt de bal weg. Resnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītars verovert de bal door een tackle van achteren. Tītars schiet op doel. Gribusts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mokaعلي8 - liepajas metalurgs 1:0

80e minuut.
Neiburgs met een snelle inworp. Sudrabkalns heeft problemen om de bal te vangen. Sudrabkalns passt de bal in één keer door. Tītars bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītars haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gribusts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mokaعلي8 74%, liepajas metalurgs 26%.
mokaعلي8 - liepajas metalurgs 1:0