Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brekum Chelsea Hotspur City
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bediako kopt de bal weg. Korlie probeert de bal met de borst te controleren. Korlie geeft de bal voor. Tetteh is nu in balbezit. Tetteh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Polo passt de bal in één keer door. Halm-Lutterodt heeft problemen om de bal te vangen. Halm-Lutterodt probeert naar een medespeler te passen. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quartey met een harde bal richting middenveld. Samir kopt de bal weg. Tetteh rent richting de bal. Tetteh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Halm-Lutterodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghani passt de bal zonder na te denken. Tetteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetteh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Adolfo rent richting de bal. Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Adolfo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brekum Chelsea 46%, Hotspur City 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brekum Chelsea - Hotspur City 0:0

72e minuut.
Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong onderschept slim de pass. Frimpong passt de bal zonder na te denken. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Draman verovert de bal door een tackle van achteren. Draman met een sublieme pass. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brekum Chelsea 49%, Hotspur City 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brekum Chelsea - Hotspur City 0:0