Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mariano KaliFC
Zenaku Tactiek KaliQuiereCopa
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.6 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Holgard onderschept slim de pass. Holgard heeft problemen om de bal te vangen. Holgard met een sublieme pass. Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - KaliFC 0:1

17e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ... Chimbonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mariano - KaliFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mariano 47%, KaliFC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mariano - KaliFC 1:1

53e minuut.
Tolomac is nu in balbezit. Tolomac geeft de bal voor. Colmán kopt de bal weg. Villagra is nu in balbezit. Villagra draait met de bal, schiet en ... Chimbonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - KaliFC 2:1

59e minuut.
Cattebeke passt de bal met de wreef. Daar is Holgard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard onderschept slim de pass. Holgard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Holgard kopt de bal weg. Jämtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jämtin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauer geeft de bal voor. Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bergamelli kopt de bal weg. Zaracho rent richting de bal. Zaracho probeert naar een medespeler te passen. Jämtin rent richting de bal. Jämtin geeft een hoge lob. Arroyos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holgard bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mariano - KaliFC 2:2

84e minuut.
Loyola kopt de bal weg. Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattebeke passt de bal met de wreef. Holgard is nu in balbezit. Holgard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Zaracho probeert naar een medespeler te passen. Cattebeke is nu in balbezit. Cattebeke probeert naar een medespeler te passen. Holgard bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mariano 43%, KaliFC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mariano - KaliFC 2:2