Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Ser Vergara 420
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mercado met een sublieme pass. Daar is Samaniego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leoz rent richting de bal. Samaniego onderschept slim de pass. Samaniego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Samaniego heeft problemen om de bal te vangen. Leoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego onderschept slim de pass. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Vergara 420 0:1

23e minuut.
Centurión kan de bal niet met de borst controleren. Araujo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Centurión is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barreto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Leoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala schiet op doel. Da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ferreiro geeft een hoge lob. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Zaracho kopt de bal weg. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Da Silva trapt de bal weg van het doel. Ferreiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Araujo de bal. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Samaniego is nu in balbezit. Irala rent richting de bal. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zaracho passt de bal met de wreef. Rios is nu in balbezit. Rios passt de bal in één keer door. Monges is nu in balbezit. Monges haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man Ser - Vergara 420 1:1

38e minuut.
Centurión is nu in balbezit. Centurión geeft een hoge lob. Daar is Leoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Paredes draait met de bal, schiet en ... Roux probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lugo zal de hoekschop nemen. Monges krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 59%, Vergara 420 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man Ser - Vergara 420 1:1

47e minuut.
Centurión probeert naar een medespeler te passen. Mercado is nu in balbezit. Met opzet legt Araujo zijn tegenspeler op de grond. Mercado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mercado kan niet meer verder spelen. Ferrario komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo passt de bal zonder na te denken. Monges rent richting de bal. Monges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Vergara 420 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 63%, Vergara 420 37%.
Man Ser - Vergara 420 2:1