Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal RVP henry butt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. See bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu verovert de bal door een tackle van achteren. Samivelu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal RVP henry 51%, butt 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal RVP henry - butt 0:0

46e minuut.
Chye rent richting de bal. Law is nu in balbezit. Chye bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Mogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogan geeft de bal voor. Sui Sen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mee probeert de bal aan de voet te houden. Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu rent richting de bal. Kumavelu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal RVP henry - butt 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal RVP henry 42%, butt 58%.
Arsenal RVP henry - butt 0:1