Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeon Mingbuk haetrjp*ù
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kwoo-Lee is nu in balbezit. Chan-Ying onderschept slim de pass. Chan-Ying speelt de bal door. Hiu-Lee is nu in balbezit. Hiu-Lee haalt uit met een fantastische trap. Tsun-Kim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lee-Shin rent richting de bal. Gatamake verovert de bal door een tackle van achteren. Chyu-Kin rent richting de bal. Gatamake onderschept slim de pass. Gatamake geeft een hoge lob. Du-Ri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kwon-Byung rent richting de bal. Kwon-Byung passt de bal zonder na te denken. Cheng-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Song haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Gatamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatamake geeft de bal voor. Lee-Dae kopt de bal weg. Daar is Cheng-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Song schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Won-Kwon kopt de bal weg. Yang-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lee passt de bal in één keer door. Cheng-Song rent richting de bal. Cheng-Song haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kwon-Byung speelt de bal door. Hwan-Yong is nu in balbezit. Hwan-Yong speelt de bal door. Hiu-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 39%, haetrjp*ù 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jeon Mingbuk - haetrjp*ù 0:0

71e minuut.
Cheng-Sun rent richting de bal. Cheng-Sun geeft een lange en hoge pass. Hiu-Seng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sun verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim passt de bal zonder na te denken. Chyu-Kin geeft een lange en hoge pass. Hiu-Lee rent richting de bal. Hiu-Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - haetrjp*ù 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 43%, haetrjp*ù 57%.
Jeon Mingbuk - haetrjp*ù 0:1