Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cēsis Salaspils
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Zilpēdis passt de bal met de wreef. Gucis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucis passt de bal met de wreef. Zeilands rent richting de bal. Zeilands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cēsis - Salaspils 0:1

13e minuut.
Mērnieks met een harde bal richting middenveld. Gucis kopt de bal weg. Saiva is nu in balbezit. Zeilands is nu in balbezit. Zeilands haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cēsis 41%, Salaspils 59%.
FC Cēsis - Salaspils 0:1

62e minuut.
Tepiņš met een snelle inworp. Susurs heeft problemen om de bal te vangen. Ontons rent richting de bal. Gucis is nu in balbezit. Gucis geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Beders met een harde bal richting middenveld. Daar is Godulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talsis met een sublieme pass. Zeilands bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilands haalt uit met een fantastische trap. Beders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Zilpēdis is nu in balbezit. Zilpēdis geeft een lange en hoge pass. Ūdris heeft problemen om de bal te vangen. Zeilands is nu in balbezit. Zeilands schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kikijs kopt de bal weg. Sprancis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plukšs bereikt de bal nog maar net als eerste. Plukšs draait met de bal, schiet en ... Mērnieks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cēsis - Salaspils 1:1

71e minuut.
Talsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plukšs begaat een overtreding. Plukšs krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gucis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucis passt de bal in één keer door. Saiva is nu in balbezit. Zeilands bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilands schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cēsis - Salaspils 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cēsis 35%, Salaspils 65%.
FC Cēsis - Salaspils 1:2