Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Rīdzene Zvaigznes
Normal Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 24
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Krikunovs rent richting de bal. Tuklais onderschept slim de pass. Tuklais met een sublieme pass. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bariz is nu in balbezit. Pumpurs verovert de bal door een tackle van achteren. Pumpurs haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aizvērts de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zibeņmetis neemt de hoekschop. Bērziņš rent richting de bal. Bērziņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis verovert de bal door een tackle van achteren. Simović rent richting de bal. Alksnis onderschept slim de pass. Alksnis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pumpurs heeft problemen om de bal te vangen. Zibeņmetis is nu in balbezit. Zibeņmetis geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Čiepsts geeft de bal voor. Kazinczy kopt de bal weg. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mierīgais trapt de bal weg van het doel. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis begaat een overtreding. Alksnis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Alksnis draait met de bal, schiet en ... Simović probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zibeņmetis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bērziņš springt en kopt de bal. Kowalczykiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bariz kan de bal niet met de borst controleren. Alksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpurs is nu in balbezit. Pumpurs schiet op doel. Simović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bērziņš springt en kopt de bal. Niepokój bereikt de bal nog maar net als eerste. Bērziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Bērziņš probeert naar een medespeler te passen. Bertens geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rīdzene 44%, Zvaigznes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Rīdzene - Zvaigznes 0:0

57e minuut.
Pumpurs rent richting de bal. Simović is nu in balbezit. Simović met een sublieme pass. Alksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alksnis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Simović kopt de bal weg. Zuksters probeert de bal met de borst te controleren. Rampoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rampoldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Alksnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simović is nu in balbezit. Simović passt de bal met de wreef. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Rīdzene - Zvaigznes 0:1

80e minuut.
Bērziņš kopt de bal weg. Simović is nu in balbezit. Simović passt de bal met de wreef. Bariz rent richting de bal. Bariz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Rīdzene 56%, Zvaigznes 44%.
FK Rīdzene - Zvaigznes 0:1