Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Gunners Baku FC Günəşli FC
Tactic A Tactiek F4-2-3-1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
36 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 54.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kolbus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciqueira rent richting de bal. Diponegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Diponegoro geeft een lange en hoge pass. Nazábal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gómez Sáez met een sublieme pass. Papafloratos rent richting de bal. Papafloratos met een sublieme pass. Omokua rent richting de bal. Omokua draait met de bal, schiet en ... Gutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gómez Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Sáez passt de bal met de wreef. Papafloratos is nu in balbezit. Papafloratos geeft een hoge lob. Omokua maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 1:0

17e minuut.
Diponegoro heeft problemen om de bal te vangen. Lafont speelt de bal door. Fňukal is nu in balbezit. Fňukal schiet op doel. Gutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 2:0

22e minuut.
Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal probeert naar een medespeler te passen. Gómez Sáez is nu in balbezit. Omokua rent richting de bal. Omokua haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fňukal rent richting de bal. Fňukal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 3:0

25e minuut.
Gómez Sáez kopt de bal weg. Gómez Sáez rent richting de bal. Spiliotis begaat een overtreding. Spiliotis krijgt een gele kaart. Gómez Sáez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez Sáez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Omokua krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 4:0

26e minuut.
Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Fňukal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magna. Magna krijgt een gele kaart. Fňukal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gómez Sáez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribbisi rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fňukal is nu in balbezit. Fňukal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 5:0

29e minuut.
Gómez Sáez passt de bal zonder na te denken. Omokua is nu in balbezit. Hansen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Omokua raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Omokua neemt zijn aanloop. Paal! Papafloratos rent richting de bal. Papafloratos schiet op doel. Gutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papafloratos zal de hoekschop nemen. Omokua krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Diponegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Magna met een sublieme pass. Muzi rent richting de bal. Muzi geeft de bal voor. Nazábal krijgt zijn hoofd ertegen. Facin bokst de bal weg.

36e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Kolbus geeft een lange en hoge pass. Daar is Trybała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazábal rent richting de bal. Nazábal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lafont probeert naar een medespeler te passen. Gómez Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiliotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spiliotis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gómez Sáez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gómez Sáez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Omokua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 6:0

41e minuut.
Cameán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal onderschept slim de pass. Fňukal speelt de bal door. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua haalt uit met een fantastische trap. Gutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gómez Sáez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guerriero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 31%, Günəşli FC 69%.
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 6:0

48e minuut.
Ribbisi speelt de bal door. Omokua is nu in balbezit. Klungelig pakt Omokua de bal. Omokua schiet op doel. Gutek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kolbus is nu in balbezit. Alarcón geeft een hoge lob. Muzi kopt de bal weg. Nazábal rent richting de bal. Nazábal draait met de bal, schiet en ... Facin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Guerriero is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omokua heeft problemen om de bal te vangen. Omokua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Papafloratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papafloratos passt de bal in één keer door. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Omokua controleert de bal met de borst. Omokua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zečević neemt vlug de vrije trap. Papafloratos probeert de bal met de borst te controleren. Papafloratos met een sublieme pass. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Guerriero rent richting de bal. Guerriero passt de bal met de wreef. Omokua is nu in balbezit. Daar is Omokua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokua haalt uit met een fantastische trap. Gutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cameán heeft problemen om de bal te vangen. Ribbisi is nu in balbezit. Ribbisi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Omokua rent richting de bal. Omokua draait met de bal, schiet en ... Gutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 7:0

65e minuut.
Vega speelt de bal door. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus passt de bal in één keer door. Nazábal is nu in balbezit. Nazábal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

67e minuut.
Trybała speelt de bal door. Ribbisi is nu in balbezit. Ribbisi probeert naar een medespeler te passen. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua haalt uit met een fantastische trap. Gutek bokst de bal weg. Omokua is nu in balbezit. Omokua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Ribbisi rent richting de bal. Ribbisi probeert naar een medespeler te passen. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal draait met de bal, schiet en ... Gutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 8:0

72e minuut.
Żłobiński komt het veld opgelopen. Woronicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kolbus heeft problemen om de bal te vangen. Kolbus met een sublieme pass. Nazábal rent richting de bal. Nazábal schiet op doel. Facin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 8:1

78e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Żłobiński kopt de bal weg. Fňukal rent richting de bal. Fňukal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 9:1

84e minuut.
Kolbus speelt de bal door. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro passt de bal in één keer door. Nazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazábal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fňukal draait met de bal, schiet en ... Gutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Hansen neemt vlug de vrije trap. Alarcón kopt de bal weg. Ciqueira heeft problemen om de bal te vangen. Nazábal is nu in balbezit. Nazábal schiet op doel. Facin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński geeft een hoge lob. Fňukal is nu in balbezit. Fňukal schiet op doel. Gutek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 44%, Günəşli FC 56%.
The Gunners Baku FC - Günəşli FC 9:1