Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Saint German les snogre
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Aidoo passt de bal in één keer door. Mills rent richting de bal. Mills probeert naar een medespeler te passen. Ndome rent richting de bal. Ndome schiet op doel. Quartey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

14e minuut.
Amoah passt de bal in één keer door. Benson is nu in balbezit. Banini rent richting de bal. Benson onderschept slim de pass. Benson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - les snogre 0:1

18e minuut.
Aidoo is nu in balbezit. Aidoo passt de bal in één keer door. Ndome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndome haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paris Saint German - les snogre 1:1

21e minuut.
Gyamfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo verovert de bal door een tackle van achteren. Aidoo passt de bal in één keer door. Ndome heeft problemen om de bal te vangen. Ndome haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - les snogre 2:1

38e minuut.
Banini rent richting de bal. Benson is nu in balbezit. Banini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Benson kan niet meer verder spelen. Ofori komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks geeft een lange en hoge pass. Adamu probeert naar een medespeler te passen. Ndome rent richting de bal. Ndome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 49%, les snogre 51%.
Paris Saint German - les snogre 2:1

60e minuut.
Amoah kopt de bal weg. Quedraogo is nu in balbezit. Quedraogo geeft de bal voor. Daar is Ofori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ofori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu passt de bal zonder na te denken. Ofori rent richting de bal. Amoah is nu in balbezit. Amoah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Fosu is nu in balbezit. Fosu passt de bal in één keer door. Ndome bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks verovert de bal door een tackle van achteren. Hendricks probeert naar een medespeler te passen. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 44%, les snogre 56%.
Paris Saint German - les snogre 2:1