Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demi apoel ultras
demi Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Çağdal controleert de bal met de borst. Roussos rent richting de bal. Roussos passt de bal met de wreef. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 45%, apoel ultras 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demi - apoel ultras 0:0

52e minuut.
Akçal bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçal geeft een hoge lob. Daar is Erotokritou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap. Elia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roussos rent richting de bal. Roussos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Argyrou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dionysiou is nu in balbezit. Dionysiou haalt uit met een fantastische trap. Zihni Bilgehan bokst de bal weg. Mustafaoğlu is nu in balbezit. Mustafaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - apoel ultras 0:1

68e minuut.
Erol heeft problemen om de bal te vangen. Argyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyrou geeft een hoge lob. Mustafaoğlu rent richting de bal. Mustafaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zouvanis rent richting de bal. Zouvanis geeft een lange en hoge pass. Erotokritou kopt de bal weg. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demi - apoel ultras 1:1

77e minuut.
Erotokritou is nu in balbezit. Roussos rent richting de bal. Roussos passt de bal zonder na te denken. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Behiroğlu passt de bal in één keer door. Erotokritou bereikt de bal nog maar net als eerste. Erotokritou probeert naar een medespeler te passen. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Demi - apoel ultras 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demi 52%, apoel ultras 48%.
Demi - apoel ultras 2:1