Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-22 13:29
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: WARRIOS FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
WARRIOS FC Merseyside Rovers
CCK Tactiek 433
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 40.4
adequate Schieten solid
weak Passen average
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Macías probeert naar een medespeler te passen. Jerz speelt de bal door. Martins rent richting de bal. Martins geeft de bal voor. Salamone maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mok is nu in balbezit. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina speelt de bal door. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías schiet op doel. Rohling bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOS FC - Merseyside Rovers 1:0

15e minuut.
Jerz is nu in balbezit. Słuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Słuszka met een sublieme pass. Mok is nu in balbezit. Mok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zegarliński passt de bal met de wreef. Kabella rent richting de bal. Wakacjowski begaat een overtreding. Wakacjowski krijgt een gele kaart. Kabella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kabella kan niet meer verder spelen. Stachyra komt het veld opgelopen. Marczyk wilt de vrije trap nemen. Rokita bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yunus geeft een lange en hoge pass. Mok rent richting de bal. Mok passt de bal in één keer door. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Rohling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. Słuszka probeert naar een medespeler te passen. Macías rent richting de bal. Macías haalt uit met een fantastische trap. Rohling probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOS FC - Merseyside Rovers 2:0

30e minuut.
Jerz speelt de bal door. Quiroz is nu in balbezit. Zegarliński met een sublieme pass. Stachyra rent richting de bal. Stachyra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yunus onderschept slim de pass. Yunus geeft de bal voor. Molina probeert de bal aan de voet te houden. Mok rent richting de bal. Molina probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOS FC 54%, Merseyside Rovers 46%.
WARRIOS FC - Merseyside Rovers 2:0

47e minuut.
Zegarliński heeft problemen om de bal te vangen. Yunus is nu in balbezit. Zegarliński onderschept slim de pass. Zegarliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wakacjowski de bal onder controle te krijgen. Rokita bokst de bal weg.

48e minuut.
Opaliński kan de bal niet met de borst controleren. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina met een sublieme pass. Macías is nu in balbezit. Macías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre geeft een lange en hoge pass. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Marczyk probeert naar een medespeler te passen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal in één keer door. Salamone is nu in balbezit. Salamone draait met de bal, schiet en ... Rokita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Zegarliński onderschept slim de pass. Zegarliński probeert naar een medespeler te passen. Martins speelt de bal door. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOS FC - Merseyside Rovers 2:1

89e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok is nu in balbezit. Mok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOS FC - Merseyside Rovers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOS FC 43%, Merseyside Rovers 57%.
WARRIOS FC - Merseyside Rovers 3:1