Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perspolice Tehran Perspolis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamish onderschept slim de pass. Wamish geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pakravan de bal. Melli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Qasem Ibn-Faisal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa draait met de bal, schiet en ... Boumijel onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melli neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ab Abel Udarnah kopt de bal weg. Hushmand heeft problemen om de bal te vangen. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ebtehaj rent richting de bal. Benachour onderschept slim de pass. Benachour passt de bal zonder na te denken. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perspolice Tehran - Perspolis 0:1

33e minuut.
Obeid rent richting de bal. Wamish onderschept slim de pass. Wamish speelt de bal door. Salim Mustafa rent richting de bal. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Qasem Ibn-Faisal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wamish speelt de bal door. Pakravan rent richting de bal. Pakravan geeft een hoge lob. Khatami is nu in balbezit. Khatami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Benachour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hushmand is nu in balbezit. Hushmand met een sublieme pass. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolice Tehran 41%, Perspolis 59%.
Perspolice Tehran - Perspolis 0:1

49e minuut.
Melli probeert naar een medespeler te passen. Obeid is nu in balbezit. Wamish verovert de bal door een tackle van achteren. Wamish schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Melli geeft een lange en hoge pass. Bahonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hushmand tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bahonar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bahonar kan niet meer verder spelen. Kassem komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Obeid geeft een lange en hoge pass. Pakravan controleert de bal met de borst. Pakravan passt de bal zonder na te denken. Khatami rent richting de bal. Khatami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perspolice Tehran 44%, Perspolis 56%.
Perspolice Tehran - Perspolis 0:1