Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlqueroFc Managua F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra met een snelle inworp. Marañón is nu in balbezit. Dubon onderschept slim de pass. Dubon schiet op doel. Chacon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Echandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fong kopt de bal weg. Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marañón krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bustos rent richting de bal. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios speelt de bal door. Valbeny rent richting de bal. Valbeny schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Cedeño probeert naar een medespeler te passen. Bustos rent richting de bal. Echandi verovert de bal door een tackle van achteren. Echandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vindas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chinchilla. Vindas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harley met een snel genomen vrije trap. Echandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echandi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 52%, Managua F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlqueroFc - Managua F.C 0:0

51e minuut.
Guerra probeert naar een medespeler te passen. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios is nu in balbezit. Larios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gaitan is nu in balbezit. Dubon onderschept slim de pass. Gaitan is nu in balbezit. Echandi verovert de bal door een tackle van achteren. Echandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Marañón passt de bal met de wreef. Fong rent richting de bal. Met opzet legt Echandi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Echandi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Guerra met een sublieme pass. Marañón controleert de bal met de borst. Dubon rent richting de bal. Dubon schiet op doel. Chacon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Larios kopt de bal weg. Bustos probeert de bal aan de voet te houden. Bustos geeft een lange en hoge pass. Chinchilla is nu in balbezit. Chinchilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo passt de bal zonder na te denken. Larios speelt de bal door. Valbeny rent richting de bal. Valbeny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlqueroFc 46%, Managua F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlqueroFc - Managua F.C 0:0