Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LADY TEAM żurki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Kamolinov is nu in balbezit. Kamolinov draait met de bal, schiet en ... Piyozov heeft problemen om de bal te vangen. SOforov rent richting de bal. SOforov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Birganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birganov met een sublieme pass. G`iratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev onderschept slim de pass. Asabayev haalt uit met een fantastische trap. Tugmanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Rabatov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sakarov is nu in balbezit. Sakarov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert SOforov de bal onder controle te krijgen. Ferbidov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LADY TEAM 61%, żurki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LADY TEAM - żurki 0:0

47e minuut.
Lergiyev heeft problemen om de bal te vangen. Sakarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sakarov met een sublieme pass. Kamolinov rent richting de bal. Kamolinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ko`rpanov is nu in balbezit. Kamolinov onderschept slim de pass. Kamolinov speelt de bal door. SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. SOforov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LADY TEAM - żurki 0:1

69e minuut.
Lavirov passt de bal zonder na te denken. Marhamatov geeft een hoge lob. G`iratov rent richting de bal. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lavirov onderschept slim de pass. Kamolinov rent richting de bal. Kamolinov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt SOforov de bal. SOforov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kiyimov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakarov met een snelle inworp. Kamolinov is nu in balbezit. Kamolinov schiet op doel. Ferbidov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Piyozov geeft de bal voor. G`iratov kopt de bal weg. Bolgatov is nu in balbezit. Asabayev onderschept slim de pass. Asabayev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LADY TEAM 54%, żurki 46%.
LADY TEAM - żurki 0:1