Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA C.E.P. C.S.K.A PISA
vanta ds Tactiek tutti avanti
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 57.6
average Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Stănăşilă kopt de bal weg. Vervaecke controleert de bal met de borst. Vervaecke speelt de bal door. Cveklić rent richting de bal. Cveklić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Huhtala rent richting de bal. Checa rent richting de bal. Huhtala onderschept slim de pass. Quinté is nu in balbezit. Quinté haalt uit met een fantastische trap. Descaveirado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Stănăşilă rent richting de bal. Cveklić is nu in balbezit. Binaggia is nu in balbezit. Cveklić onderschept slim de pass. Cveklić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Trinca is nu in balbezit. Papoldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinca begaat een overtreding. Trinca krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Honka passt de bal met de wreef. Huhtala is nu in balbezit. Brás schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Brás moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brás schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 57%, C.S.K.A PISA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARMATA C.E.P. - C.S.K.A PISA 0:0

50e minuut.
Muis speelt de bal door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trinca de bal. Trinca geeft een lange en hoge pass. Yedigenç bokst de bal weg.

55e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu speelt de bal door. Vervaecke met een sublieme pass. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Trinca rent richting de bal. Trinca geeft de bal voor. Vervaecke is nu in balbezit. Cveklić rent richting de bal. Cveklić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Papoldini met een sublieme pass. Wichrowski speelt de bal door. Unali geeft een hoge lob. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Unali geeft een hoge lob. Vervaecke speelt de bal door. Cveklić is nu in balbezit. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Yedigenç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - C.S.K.A PISA 0:1

81e minuut.
Stănăşilă geeft de bal voor. Yedigenç probeert naar een medespeler te passen. Quinté kopt de bal weg. Huhtala rent richting de bal. Huhtala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Schjødt controleert de bal met de borst. Poppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann onderschept slim de pass. Diekmann schiet op doel. Yedigenç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - C.S.K.A PISA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 67%, C.S.K.A PISA 33%.
ARMATA C.E.P. - C.S.K.A PISA 0:2