Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Majko FC Lučenec
press Tactiek Umenie
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Wasko probeert naar een medespeler te passen. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro onderschept slim de pass. de Castro draait met de bal, schiet en ... Spasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Dlubač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlubač probeert naar een medespeler te passen. Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemesh draait met de bal, schiet en ... Spasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 1:0

17e minuut.
Inworp. Klukovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čipka geeft een hoge lob. Iaquinti rent richting de bal. Iaquinti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wasko met de inworp. Piecka met een sublieme pass. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel. Haravín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Majko - FC Lučenec 1:1

22e minuut.
Krupica speelt de bal door. Ozvold rent richting de bal. Magdziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold onderschept slim de pass. Ozvold schiet op doel. Haravín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 1:2

30e minuut.
Daar is Krupica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupica passt de bal zonder na te denken. Hanák met een sublieme pass. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Iaquinti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaquinti probeert naar een medespeler te passen. Ozvold heeft problemen om de bal te vangen. Ozvold schiet op doel. Haravín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 1:3

37e minuut.
Minárik rent richting de bal. Minárik passt de bal met de wreef. Ozvold heeft problemen om de bal te vangen. Ozvold schiet op doel. Haravín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 1:4

42e minuut.
Piecka met een sublieme pass. Iaquinti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaquinti passt de bal in één keer door. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 51%, FC Lučenec 49%.
FC Majko - FC Lučenec 1:4

47e minuut.
Iaquinti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kidala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klukovský rent richting de bal. Gavelda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klukovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fečurka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minárik kopt de bal weg. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 1:5

51e minuut.
Anton geeft de bal voor. Ozvold controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gavelda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Castro rent richting de bal. de Castro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hanák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanák speelt de bal door. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro schiet op doel. Spasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 2:5

54e minuut.
Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Dlubač verovert de bal door een tackle van achteren. Dlubač passt de bal met de wreef. Shemesh rent richting de bal. Shemesh schiet op doel. Spasov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 3:5

62e minuut.
Shemesh rent richting de bal. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Anton geeft de bal voor. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler geeft de bal voor. Spasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wasko passt de bal zonder na te denken. Hanák is nu in balbezit. Hanák passt de bal met de wreef. de Castro is nu in balbezit. de Castro haalt uit met een fantastische trap. Spasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Dlubač speelt de bal door. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Castro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Spasov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 4:5

70e minuut.
de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský rent richting de bal. de Castro onderschept slim de pass. de Castro haalt uit met een fantastische trap. Spasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Majko - FC Lučenec 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 32%, FC Lučenec 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Majko - FC Lučenec 5:5


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Gaňo rent richting de bal. Gaňo geeft een hoge lob. Fečurka is nu in balbezit. Shemesh onderschept slim de pass. Shemesh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

99e minuut.
Hanák kopt de bal weg. Daar is Pengfei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Castro is nu in balbezit. de Castro schiet op doel. Spasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 46%, FC Lučenec 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Majko - FC Lučenec 5:5

115e minuut.
Dlubač met een sublieme pass. Wasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasko met een sublieme pass. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

117e minuut.
Gavelda met een sublieme pass. Čipka rent richting de bal. Čipka met een sublieme pass. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Wasko met een snelle inworp. Dlubač met een sublieme pass. Hanák probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Castro haalt uit met een fantastische trap. Spasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fečurka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Majko - FC Lučenec 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Majko 45%, FC Lučenec 55%.
FC Majko - FC Lučenec 6:5