Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AU United CHROBRY_1946
Betablocker Tactiek 1 Kondi
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
31.7 gemiddelde waardering 55.3
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Masiello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bierli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouvenaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uzbrucējs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:1

5e minuut.
Lafranchi met de inworp. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale passt de bal in één keer door. Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Uzbrucējs bokst de bal weg.

6e minuut.
Lafranchi onderschept slim de pass. Lafranchi met een sublieme pass. Zellweger onderschept slim de pass. Bierli is nu in balbezit. Bierli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:2

7e minuut.
Grandjean geeft een hoge lob. Rouvenaz kopt de bal weg. Bierli probeert de bal aan de voet te houden. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lafranchi speelt de bal door. Daar is Vitale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitale geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:3

10e minuut.
Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch geeft een hoge lob. Dolder probeert de bal met de borst te controleren. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Lubowicz trapt de bal weg. Vitale kopt de bal weg. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Uzbrucējs bokst de bal weg. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Uzbrucējs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Trachsel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Venzin speelt de bal door. Vitale is nu in balbezit. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz springt en kopt de bal. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bierli is nu in balbezit. Zellweger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bierli raakt geblesseerd tijdens het duel. Rouvenaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uzbrucējs bokst de bal weg. Bierli is nu in balbezit. Bierli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zellweger trapt de bal weg. Lafranchi kopt de bal weg. Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Uzbrucējs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Fahrni rent richting de bal. Fahrni probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Uzbrucējs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:4

24e minuut.
Spinatsch speelt de bal door. Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:5

26e minuut.
Grandjean is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bierli. Grandjean raakt geblesseerd tijdens het duel. Masiello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Posada kopt de bal weg. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:6

28e minuut.
Lafranchi verovert de bal door een tackle van achteren. Lafranchi passt de bal met de wreef. Lubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Uzbrucējs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Grandjean is nu in balbezit. Grandjean geeft een lange en hoge pass. Spinatsch kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Spinatsch kopt de bal weg. Dolder probeert de bal aan de voet te houden. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Lubowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:7

38e minuut.
Masiello is nu in balbezit. Masiello geeft een hoge lob. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzbrucējs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:8

41e minuut.
Lafranchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Fahrni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni onderschept slim de pass. Fahrni geeft een hoge lob. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 92%, CHROBRY_1946 8%.
AU United - CHROBRY_1946 0:9

47e minuut.
Fahrni is nu in balbezit. Fahrni geeft de bal voor. Lafranchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Rouvenaz de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vitale kopt de bal weg. Daar is Dolder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrni geeft de bal voor. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bierli onderschept slim de pass. Bierli geeft de bal voor. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Lubowicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vitale onderschept slim de pass. Vitale passt de bal met de wreef. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ... Uzbrucējs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:10

72e minuut.
Venzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafranchi onderschept slim de pass. Lafranchi passt de bal in één keer door. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Uzbrucējs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Vitale speelt de bal door. Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lafranchi kopt de bal weg. Daar is Venzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafranchi geeft een lange en hoge pass. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Uzbrucējs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rouvenaz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:11

78e minuut.
Fahrni met een snelle inworp. Bierli is nu in balbezit. Dolder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dolder krijgt een gele kaart. Bierli raakt geblesseerd tijdens het duel. Rouvenaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:12

84e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada geeft de bal voor. Zellweger controleert de bal met de borst. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Uzbrucējs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fahrni maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Zellweger de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:13

88e minuut.
Rouvenaz rent richting de bal. Kranjc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rouvenaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rouvenaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uzbrucējs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - CHROBRY_1946 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 86%, CHROBRY_1946 14%.
AU United - CHROBRY_1946 0:14