Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ionut-elvis Orange Ultras 79
Normal Tactiek 4-3-3
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 29.6
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Efstratiou met de inworp. Dereseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereseven met een sublieme pass. Sotil heeft problemen om de bal te vangen. Sotil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Özkardaş geeft een hoge lob. Yıldırım is nu in balbezit. Roussounides schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roussounides krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Yıldırım heeft problemen om de bal te vangen. Yıldırım passt de bal in één keer door. Sotil is nu in balbezit. Sotil schiet op doel. Necatigil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ionut-elvis - Orange Ultras 79 0:1

12e minuut.
Koutousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutousis geeft de bal voor. Kissonergis is nu in balbezit. Xiouroupas verovert de bal door een tackle van achteren. Xiouroupas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sotil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Uludağ onderschept slim de pass. Uludağ geeft een hoge lob. Hadjigeorgiou kopt de bal weg. Sotil rent richting de bal. Sotil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sotil draait met de bal, schiet en ... Kissonergis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yıldırım rent richting de bal. Yıldırım geeft de bal voor. Necatigil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hadjiloizou probeert naar een medespeler te passen. Dereseven is nu in balbezit. Dereseven geeft de bal voor. Sotil is nu in balbezit. Sotil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Efstratiou verovert de bal door een tackle van achteren. Efstratiou geeft de bal voor. Daar is Hadjigeorgiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotil is nu in balbezit. Sotil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ionut-elvis - Orange Ultras 79 0:2

40e minuut.
Koutousis is nu in balbezit. Koutousis speelt de bal door. Uludağ speelt de bal door. Efstratiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Efstratiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiou geeft een hoge lob. Kissonergis heeft problemen om de bal te vangen. Sotil is nu in balbezit. Sotil schiet op doel. Necatigil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Uludağ geeft de bal voor. Yıldırım kopt de bal weg. Klungelig pakt Aygın de bal. Efstratiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiou geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ionut-elvis 72%, Orange Ultras 79 28%.
ionut-elvis - Orange Ultras 79 0:2

46e minuut.
Xiouroupas is nu in balbezit. Xiouroupas geeft een lange en hoge pass. Roussounides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yıldırım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Xiouroupas rent richting de bal. Xiouroupas haalt uit met een fantastische trap. Yıldırım kopt de bal weg. Sotil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ionut-elvis - Orange Ultras 79 0:3

61e minuut.
Sigrasitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutousis onderschept slim de pass. Koutousis probeert naar een medespeler te passen. Sotil rent richting de bal. Sotil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Papaioannou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efstratiou met de inworp. Dereseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereseven geeft een lange en hoge pass. Necatigil bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Özkardaş de bal. Efstratiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Efstratiou passt de bal met de wreef. Xiouroupas rent richting de bal. Xiouroupas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Özkardaş geeft de bal voor. Kissonergis kopt de bal weg. Klungelig pakt Aygın de bal. Yıldırım bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldırım draait met de bal, schiet en ... Necatigil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ionut-elvis 72%, Orange Ultras 79 28%.
ionut-elvis - Orange Ultras 79 0:3