Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peaky Blinders Zdzieszowice Pastafarians FC
Moje 1 Tactiek KlepiemyIch
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 42.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wyparło probeert naar een medespeler te passen. Reljanović rent richting de bal. Reljanović passt de bal zonder na te denken. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Reljanović met een sublieme pass. Zrínyi rent richting de bal. Anton verovert de bal door een tackle van achteren. Bakos onderschept slim de pass. Bakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lopéz Felpeto probeert de bal aan de voet te houden. Zrínyi is nu in balbezit. Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Habte passt de bal in één keer door. Zrínyi is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szwarczewski ... Strafschop! Szwarczewski krijgt een gele kaart. Zrínyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Emczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Lopéz Felpeto de bal. Hliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Hliva passt de bal in één keer door. Drzewoszewski is nu in balbezit. Drzewoszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:0

24e minuut.
Wędreński passt de bal zonder na te denken. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Wyparło de bal. Wyparło geeft de bal voor. Klungelig pakt Wędreński de bal. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Emczyński bokst de bal weg.

30e minuut.
Coinac passt de bal met de wreef. Bakos speelt de bal door. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Emczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:1

33e minuut.
Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakos passt de bal met de wreef. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peaky Blinders Zdzieszowice 66%, Pastafarians FC 34%.
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:2

51e minuut.
Habte bereikt de bal nog maar net als eerste. Habte geeft de bal voor. Kołtoń rent richting de bal. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... Emczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Zrínyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:3

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szkudelski komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Habte met een sublieme pass. Kołtoń is nu in balbezit. Zrínyi rent richting de bal. Zrínyi schiet op doel. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:4

80e minuut.
Borys is nu in balbezit. Gríša is nu in balbezit. Gríša geeft de bal voor. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gríša is nu in balbezit. Gríša passt de bal in één keer door. Reljanović is nu in balbezit. Reljanović geeft een lange en hoge pass. Zrínyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:5

85e minuut.
Reljanović probeert naar een medespeler te passen. Bakos is nu in balbezit. Bakos speelt de bal door. Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Wędreński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędreński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reljanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołtoń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gríša passt de bal met de wreef. Daar is Reljanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reljanović passt de bal zonder na te denken. Daar is Zrínyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrínyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peaky Blinders Zdzieszowice 73%, Pastafarians FC 27%.
Peaky Blinders Zdzieszowice - Pastafarians FC 1:5