Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POWER Kr-ce Pastafarians FC
523 Tactiek KlepiemyIch
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 43.3
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Jadanowski geeft de bal voor. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka passt de bal zonder na te denken. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone haalt uit met een fantastische trap. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Junhong kopt de bal weg. Gríša controleert de bal met de borst. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Carlomanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlomanho passt de bal zonder na te denken. Szmulewicz rent richting de bal. Şofrone verovert de bal door een tackle van achteren. Şofrone haalt uit met een fantastische trap. Kaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 1:0

23e minuut.
Wyparło onderschept slim de pass. Wyparło speelt de bal door. Venhammar probeert de bal met de borst te controleren. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Habte probeert naar een medespeler te passen. Venhammar rent richting de bal. Bakos onderschept slim de pass. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zrínyi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Habte zal de hoekschop nemen. Zrínyi springt en kopt de bal. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 1:1

29e minuut.
Bakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeiß de bal. Zeiß passt de bal met de wreef. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Bakos de bal onder controle te krijgen. Junhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Junhong met een sublieme pass. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone haalt uit met een fantastische trap. Kaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kurniawka kopt de bal weg. Daar is Gríša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofrone maakt een afschuwelijke overtreding. Şofrone krijgt een gele kaart. Gríša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gríša met een snel genomen vrije trap. Zrínyi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Agirrezabala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 1:2

45e minuut.
Habte bereikt de bal nog maar net als eerste. Habte geeft de bal voor. Zeiß rent richting de bal. Zeiß draait met de bal, schiet en ... Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 62%, Pastafarians FC 38%.
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 1:3

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świtalski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Junhong probeert naar een medespeler te passen. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet probeert naar een medespeler te passen. Şofrone rent richting de bal. Şofrone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Habte bereikt de bal nog maar net als eerste. Habte passt de bal in één keer door. Agirrezabala is nu in balbezit. Zrínyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zrínyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Venhammar heeft problemen om de bal te vangen. Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi schiet op doel. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gríša probeert naar een medespeler te passen. Agirrezabala geeft een hoge lob. Daar is Kurniawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Świtalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 2:3

72e minuut.
Bakos geeft een lange en hoge pass. Zeiß rent richting de bal. Jadanowski begaat een overtreding. Jadanowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kurniawka probeert naar een medespeler te passen. Szmulewicz rent richting de bal. Şofrone onderschept slim de pass. Şofrone draait met de bal, schiet en ... Świtalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 3:3

86e minuut.
Wyparło verovert de bal door een tackle van achteren. Junhong onderschept slim de pass. Junhong passt de bal met de wreef. Trezeguet is nu in balbezit. Trezeguet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Świtalski met een harde bal richting middenveld. Carlomanho kopt de bal weg. Şofrone rent richting de bal. Şofrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Trezeguet onderschept slim de pass. Trezeguet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POWER Kr-ce 46%, Pastafarians FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POWER Kr-ce - Pastafarians FC 3:3