Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relaks Cracovia FC Sao Pablo
R*C* Tactiek Mineiro 2 bar
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
51.5 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Was passt de bal zonder na te denken. Daar is Tognarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou passt de bal in één keer door. Preloch geeft een hoge lob. Nachayssi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Wandzik is nu in balbezit. Zsámboki onderschept slim de pass. Zsámboki speelt de bal door. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Boghossian passt de bal in één keer door. Tadevosyan rent richting de bal. Was is nu in balbezit. Was schiet op doel. Palermo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks Cracovia - FC Sao Pablo 0:1

20e minuut.
Kosnowski passt de bal in één keer door. Kazak is nu in balbezit. Zsámboki begaat een overtreding. Zsámboki krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ziemniak heeft problemen om de bal te vangen. Kilekoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Kilekoglou speelt de bal door. Kazak is nu in balbezit. Kazak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wandzik geeft een lange en hoge pass. Cianferra is nu in balbezit. Cianferra passt de bal in één keer door. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Palermo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relaks Cracovia 61%, FC Sao Pablo 39%.
Relaks Cracovia - FC Sao Pablo 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Tebak de bal. Eitvydas met een sublieme pass. Was is nu in balbezit. Was draait met de bal, schiet en ... Palermo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks Cracovia - FC Sao Pablo 0:2

53e minuut.
Adessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boghossian is nu in balbezit. Kosnowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kosnowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Matějovský controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Adessi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was draait met de bal, schiet en ... Palermo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks Cracovia - FC Sao Pablo 0:3

54e minuut.
Karachalios passt de bal in één keer door. Kisielewski heeft problemen om de bal te vangen. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was schiet op doel. Palermo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks Cracovia - FC Sao Pablo 0:4

70e minuut.
Cianferra geeft een lange en hoge pass. Wandzik probeert de bal met de borst te controleren. Was rent richting de bal. Was haalt uit met een fantastische trap. Palermo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks Cracovia - FC Sao Pablo 0:5

83e minuut.
Zsámboki verovert de bal door een tackle van achteren. Zsámboki speelt de bal door. Boghossian met een sublieme pass. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was draait met de bal, schiet en ... Palermo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel. Palermo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relaks Cracovia 57%, FC Sao Pablo 43%.
Relaks Cracovia - FC Sao Pablo 0:5