Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gretese Andrea`s fc
01 Tactiek 4-3-3 prova
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
62.2 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Kurczab geeft een lange en hoge pass. Mosca rent richting de bal. Kopecký legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopecký krijgt een gele kaart. Mosca raakt geblesseerd tijdens het duel. Andaya kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Andrea`s fc 0:1

16e minuut.
Kurczab is nu in balbezit. Argeşeanu is nu in balbezit. Kurczab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurczab krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Carmenate met een snelle inworp. Maierbode probeert naar een medespeler te passen. Carmenate geeft een lange en hoge pass. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Carmenate controleert de bal met de borst. Piuhola probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu speelt de bal door. Andaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Andaya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Maierbode speelt de bal door. Talić rent richting de bal. Infante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante krijgt een gele kaart. Talić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maierbode zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Talić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talić geeft een lange en hoge pass. Argeşeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kiepski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Daar is Carmenate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmenate met een sublieme pass. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Kiepski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gretese - Andrea`s fc 1:1

34e minuut.
Lutsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Maierbode met een sublieme pass. Daar is Talić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talić geeft de bal voor. Vanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Kopecký onderschept slim de pass. Andaya rent richting de bal. Andaya schiet op doel. Malka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Andrea`s fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 52%, Andrea`s fc 48%.
Gretese - Andrea`s fc 1:2

46e minuut.
Vînătoru passt de bal met de wreef. Carmenate speelt de bal door. Talić bereikt de bal nog maar net als eerste. Talić geeft een hoge lob. Argeşeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mosca heeft problemen om de bal te vangen. Maierbode schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mosca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Səmədov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andaya springt en kopt de bal. Malka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Mosca kopt de bal weg. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Andaya rent richting de bal. Andaya draait met de bal, schiet en ... Kopecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mosca zal de hoekschop nemen. Malka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Səmədov kopt de bal weg. Mosca rent richting de bal. Lutsepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lutsepp krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gawryszewski kopt de bal weg. Maierbode speelt de bal door. Carmenate geeft een lange en hoge pass. Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gillet probeert naar een medespeler te passen. Vanović is nu in balbezit. Vînătoru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argeşeanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kiepski bokst de bal weg. Argeşeanu rent richting de bal. Argeşeanu haalt uit met een fantastische trap. Kiepski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Piuhola rent richting de bal. Piuhola passt de bal in één keer door. Andaya rent richting de bal. Andaya draait met de bal, schiet en ... Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Reks krijgt zijn hoofd ertegen. Kopecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andaya is nu in balbezit. Andaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Andrea`s fc 1:3

79e minuut.
Maierbode passt de bal met de wreef. Talić is nu in balbezit. Talić geeft een lange en hoge pass. Vanović is nu in balbezit. Vanović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Argeşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeşeanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Talić de bal. Talić geeft een hoge lob. Vanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gretese - Andrea`s fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gretese 54%, Andrea`s fc 46%.
Gretese - Andrea`s fc 2:3