Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOVADLINA FC Coalmine
IS-3 Tactiek dobrá
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.1 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten redelijk
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


32e minuut.
Pamuk rent richting de bal. Folgado onderschept slim de pass. Folgado probeert naar een medespeler te passen. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel. Jabłko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adrian is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Folgado zal de hoekschop nemen. Daar is Mardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plandowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - FC Coalmine 1:0

33e minuut.
Pamuk is nu in balbezit. Pamuk geeft een hoge lob. Bernales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales draait met de bal, schiet en ... Vroomen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOVADLINA - FC Coalmine 1:1

37e minuut.
Fedor heeft problemen om de bal te vangen. Hájek is nu in balbezit. Hájek speelt de bal door. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel. Jabłko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
D`Angelis onderschept slim de pass. D`Angelis geeft de bal voor. Zduniec rent richting de bal. Zduniec geeft een hoge lob. Mardan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Plandowski geeft de bal voor. Inworp. Iosifidis met een snelle inworp. Zduniec geeft een hoge lob. de Le Hoye krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - FC Coalmine 2:1

44e minuut.
Bärens heeft problemen om de bal te vangen. Šašlik speelt de bal door. Pamuk rent richting de bal. Folgado onderschept slim de pass. Folgado geeft een lange en hoge pass. Jabłko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 44%, FC Coalmine 56%.
KOVADLINA - FC Coalmine 2:1

78e minuut.
Jianli geeft een lange en hoge pass. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft een hoge lob. Kavina rent richting de bal. Kavina draait met de bal, schiet en ... Vroomen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jianli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOVADLINA - FC Coalmine 2:2

86e minuut.
D`Angelis kopt de bal weg. Mardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeren maakt een afschuwelijke overtreding. Şeren krijgt een gele kaart. Mardan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zduniec komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 44%, FC Coalmine 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOVADLINA - FC Coalmine 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Inworp. Kavina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hájek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor onderschept slim de pass. Fedor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

97e minuut.
Folgado geeft een lange en hoge pass. Zduniec rent richting de bal. Zduniec speelt de bal door. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

105e minuut.
Kavina rent richting de bal. Kavina passt de bal in één keer door. Bernales rent richting de bal. Bernales draait met de bal, schiet en ... Jianli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vroomen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 55%, FC Coalmine 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOVADLINA - FC Coalmine 2:2

106e minuut.
Hájek speelt de bal door. Matušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernales krijgt een gele kaart.

112e minuut.
Adrian probeert naar een medespeler te passen. Kavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavina passt de bal met de wreef. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

116e minuut.
Daar is de Le Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bärens rent richting de bal. Bärens schiet op doel. de Le Hoye kan de bal niet met de borst controleren. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Jabłko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 54%, FC Coalmine 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOVADLINA - FC Coalmine 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Bernales legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mardan neemt zijn aanloop. Jabłko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Fedor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. de Le Hoye neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Kavina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Folgado legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jabłko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - FC Coalmine 3:2
---
Takáč legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vroomen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bärens neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Jabłko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
---
Pamuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---