Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge Celtic teamgeist
Gert Tactiek but2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Paavolainen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hrubka komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Szalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalus passt de bal met de wreef. Pesarini rent richting de bal. Pesarini geeft een lange en hoge pass. Calu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Sezgili geeft de bal voor. Epremyan kopt de bal weg. Daar is Criţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calu rent richting de bal. Calu draait met de bal, schiet en ... van Assel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Epremyan verovert de bal door een tackle van achteren. Epremyan probeert naar een medespeler te passen. Calu is nu in balbezit. Calu schiet op doel. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dudnic is nu in balbezit. Pesarini verovert de bal door een tackle van achteren. Pesarini speelt de bal door. Epremyan is nu in balbezit. Epremyan schiet op doel. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 0:1

11e minuut.
Epremyan kan de bal niet met de borst controleren. Kastendeuch onderschept slim de pass. Bogarim verovert de bal door een tackle van achteren. Bogarim geeft de bal voor. Calu krijgt zijn hoofd ertegen. van Assel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 0:2

12e minuut.
Epremyan onderschept slim de pass. Epremyan geeft een hoge lob. Calu rent richting de bal. Calu haalt uit met een fantastische trap. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 0:3

15e minuut.
Taini met een sublieme pass. Bogarim met een sublieme pass. Epremyan is nu in balbezit. Daar is Epremyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epremyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Epremyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epremyan passt de bal met de wreef. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu draait met de bal, schiet en ... van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 0:4

23e minuut.
Calu verovert de bal door een tackle van achteren. Băluş rent richting de bal. Băluş met een sublieme pass. Plata rent richting de bal. Plata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Epremyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Epremyan de bal. Epremyan geeft een hoge lob. Calu is nu in balbezit. Calu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 0:5

36e minuut.
Sezgili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żychliński met de inworp. Băluş geeft een lange en hoge pass. Plata maakt een snoekduik en kopt de bal. Linde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 1:5

40e minuut.
Bogarim passt de bal zonder na te denken. Pesarini is nu in balbezit. Epremyan rent richting de bal. Epremyan haalt uit met een fantastische trap. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 1:6

41e minuut.
Kastendeuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarim rent richting de bal. Kastendeuch begaat een overtreding. Kastendeuch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 49%, teamgeist 51%.
Stalybridge Celtic - teamgeist 1:6

47e minuut.
Sezgili verovert de bal door een tackle van achteren. Băluş onderschept slim de pass. Băluş met een sublieme pass. Epremyan rent richting de bal. Epremyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesarini probeert naar een medespeler te passen. Epremyan is nu in balbezit. Epremyan haalt uit met een fantastische trap. van Assel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Criţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epremyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Criţă onderschept slim de pass. Calu onderschept slim de pass. Calu haalt uit met een fantastische trap. van Assel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Sezgili passt de bal in één keer door. Pesarini is nu in balbezit. Bychowiec onderschept slim de pass. Bychowiec geeft een lange en hoge pass. Plata springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Criţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Criţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalus met een snelle inworp. Pesarini geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Criţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogarim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesarini geeft een lange en hoge pass. Calu springt en kopt de bal. van Assel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sezgili rent richting de bal. Sezgili geeft een lange en hoge pass. Calu is nu in balbezit. Calu draait met de bal, schiet en ... van Assel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge Celtic - teamgeist 1:7

85e minuut.
Taini verovert de bal door een tackle van achteren. Taini passt de bal in één keer door. Calu rent richting de bal. Daar is Calu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge Celtic 54%, teamgeist 46%.
Stalybridge Celtic - teamgeist 1:7