Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-25 19:53
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ts Wisła Nowa Huta Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Fc Wiking CzasNaWas RR1910
itsover9000! Tactiek takatiki
49% Balbezit 51%
17% Spel op eigen helft 83%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 42.3
zwak Schieten redelijk
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


11e minuut.
Toboulidis onderschept slim de pass. Toboulidis probeert naar een medespeler te passen. Accursi rent richting de bal. Czamaran onderschept slim de pass. Czamaran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Iwańczyk met een snelle inworp. Klawon is nu in balbezit. Fernández Azzato begaat een overtreding. Fernández Azzato krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin probeert naar een medespeler te passen. Czamaran is nu in balbezit. Czamaran schiet op doel. Stanciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wiking - CzasNaWas RR1910 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wiking 15%, CzasNaWas RR1910 85%.
Fc Wiking - CzasNaWas RR1910 1:0

47e minuut.
Iwańczyk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Simba de bal onder controle te krijgen. Ciszewski rent richting de bal. Czamaran onderschept slim de pass. Czamaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Díez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Accursi de bal onder controle te krijgen. Czamaran is nu in balbezit. Czamaran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Cârlescu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Godebski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cârlescu de bal. Cârlescu probeert naar een medespeler te passen. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snopek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Godebski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godebski geeft een hoge lob. Lăcustă probeert de bal met de borst te controleren. Snopek rent richting de bal. Snopek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Wiking - CzasNaWas RR1910 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wiking 19%, CzasNaWas RR1910 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Wiking - CzasNaWas RR1910 1:1