Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purmo Ćmachowo FC
luj Tactiek lm
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 48.3
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Bugoni kopt de bal weg. Rolha rent richting de bal. Mujdža legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mujdža krijgt een gele kaart. Rolha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Laboga neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Movcian onderschept slim de pass. Movcian passt de bal met de wreef. Rolha is nu in balbezit. Rolha draait met de bal, schiet en ... Chulev bokst de bal weg. Paal! Rolha rent richting de bal. Rolha schiet op doel. Chulev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Buscan speelt de bal door. Daar is Basara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bıçakçı onderschept slim de pass. Ufuker verovert de bal door een tackle van achteren. Ufuker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Basara met een sublieme pass. Bıçakçı met een sublieme pass. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... Chulev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Ćmachowo FC 1:0

30e minuut.
Ufuker is nu in balbezit. Ufuker passt de bal in één keer door. Mujdža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ufuker kopt de bal weg. Basara is nu in balbezit. Melka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melka krijgt een gele kaart. Basara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmo 53%, Ćmachowo FC 47%.
Purmo - Ćmachowo FC 1:0

46e minuut.
Laboga rent richting de bal. Laboga passt de bal in één keer door. Rolha is nu in balbezit. Rolha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Griffiths passt de bal in één keer door. Ufuker is nu in balbezit. Laboga onderschept slim de pass. Laboga speelt de bal door. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Laboga onderschept slim de pass. Laboga probeert naar een medespeler te passen. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen draait met de bal, schiet en ... Chulev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Ćmachowo FC 2:0

62e minuut.
Renusz geeft de bal voor. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözkesen probeert naar een medespeler te passen. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha draait met de bal, schiet en ... Chulev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kiciński is nu in balbezit. Kiciński passt de bal zonder na te denken. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker schiet op doel. Ogryczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Movcian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński met een sublieme pass. Ufuker is nu in balbezit. Ufuker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Ćmachowo FC 2:1

81e minuut.
Renusz geeft een hoge lob. Rolha kopt de bal weg. Sözkesen rent richting de bal. Sözkesen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - Ćmachowo FC 3:1

86e minuut.
Buscan kopt de bal weg. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Laboga zijn tegenspeler op de grond. Laboga krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Buscan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laboga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çamdeviren rent richting de bal. Çamdeviren geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmo 54%, Ćmachowo FC 46%.
Purmo - Ćmachowo FC 3:1